Teknologibyen Kongsberg trenger 1000-vis av nye mennesker de neste årene

– bli med å utvikle løsninger for fremtiden!

Kongsberg er Norges fremste teknologiby

Teknologibyen Kongsberg trenger 1000-vis av nye mennesker. Ingeniører, software-utviklere, prosjektledere, anleggsledere, rådgivere, sykepleiere, vernepleiere, pedagoger, selgere, fagarbeidere, håndtverkere og instruktører. Under finner du en presentasjon av de ulike bedriftene som trenger folk og de ledige stillingene.

Se hvilke bedrifter som trenger folk:

Vi søker mange typer ingeniører, software-utviklere, prosjektledere og mye mye mer. 

Vi søker mange typer ingeniører, software-utviklere, prosjektledere og mye mye mer. 

KONGSBERG er en globalt ledende bedrift, som spesialiserer seg i utvikling av avansert teknologi, for ekstreme forhold. I 200 år har vi skapt nye teknologiske løsninger som strekker seg fra bunnen av havet, til verdensrommet og til de digitale fronter. I et samarbeid med nasjoner, bedrifter og forskningsmiljøer, og med 11 000 ansatte, jobber vi som et team. Dedikert til å levere teknikk på verdensklasse og flytte grensene for teknologisk utvikling. Vårt engasjement i prosjekter fra havdypet til rommet, har gitt en verdifull innsikt i miljøutfordringene som foregår i verden. Vi er engasjert til å finne en løsning på klimaforandringer og jobbe mot bærekraft i alt vi gjør. Ved å prioritere ekstreme prestasjoner, for ekstreme forhold, vi vil sikre menneskene og jobbene deres i generasjoner.

Kjernen i vår kultur, som gjennomsyrer alt vi gjør, innebærer nysgjerrighet, samarbeid og dedikasjon. Dette er det som driver oss framover og bidrar til at KONGSBERG leverer innovative løsninger med banebrytende design og grenseløs teknologi.

Vi søker ingeniører som ønsker å jobbe med softwareutvikling innenfor fagområder som datalink, navigasjon, sikkerhetsløsninger, ubåter, kommunikasjon og våpenstyringssystemer. Dette innebærer analyse, design og utvikling av nye produkter innen forsvars-, maritim-, olje- og gass-, fiskeri- og romfartsindustrien.

Nå søker vi software-utviklere. Vi søker både du som er nyutdannet og deg med inntil 4 års erfaring.

Nå søker vi software-utviklere. Vi søker både du som er nyutdannet og deg med inntil 4 års erfaring.

Software-utviklere

Nå søker vi software-utviklere som er klare for nye utfordringer. Vi søker både du som er nyutdannet og deg med inntil 4 års erfaring. Det viktigste for oss er at du har gode resultater, stort engasjement og enda større nysgjerrighet!

Vi i Data Respons lever av å bygge markedsledere og å sikre våre kunders suksess. Sammen skaper vi innovative, lønnsomme og fremtidsrettede produkter og løsninger. Enten kunden kommer til oss med en spesifikk funksjonsbeskrivelse, eller en åpen problemstilling, er det opp til oss å levere like godt på både tid, kost, funksjon og kvalitet. Det er vår forpliktelse, og noe som årelange kunderelasjoner bekrefter at vi gjør.

Vil du bli inspirert av spennende prosjekter, bidra til suksess for både våre kunder og oss, og vise dine eksepsjonelle evner? Ved å starte din tekniske karriere hos Data Respons R&D Services, åpner du opp for et engasjerende arbeidsliv.

Vi søker sykepleiere, vernepleiere, pedagoger, fagarbeidere og mange flere.

Vi søker sykepleiere, vernepleiere, pedagoger, fagarbeidere og mange flere.

Alle stillinger

Kongsberg Kommune har til enhver tid mange spennende ledige stillinger

Kongsberg kommune har til enhver tid mange spennende ledige stillinger. Vi er ca. 2.000 stolte medarbeidere som jobber sammen for å levere gode tjenester til byens befolkning. Vi er en arbeidsgiver som tilbyr et bredt spekter av jobbmuligheter. I kommunen trenger vi hele tiden nye medarbeidere i skole og barnehage og hele spekteret av helsefag. Vi trenger folk som kan kjøre store maskiner, planlegge og gjennomføre store byggeprosjekter. I tillegg har vi en stor aktivitet innen kultursektoren. Vi er en raus, åpen og nyskapende organisasjon i dialog med innbyggere og næringsliv.

Vi søker etter økonomisjef, serviceingeniør og software-utvikler.

Vi søker etter økonomisjef, serviceingeniør og software-utvikler.

Økonomisjef

Som økonomisjef hos Argos Solutions AS vil du samarbeide tett med administrerende direktør innen finans og forretningsstrategi, og støtte beslutningsprosessene med informasjon og analyse. Du får en sentral rolle i å videreutvikle selskapet, og vil oppleve en variert arbeidshverdag i et godt miljø.

Serviceingeniør

Som serviceingeniør (commisioning engineer) vil du få ansvar for å installere og kjøre i gang markedets beste systemer for selskaper innen trevare, møbel- og panelindustri over hele verden. Du vil også være involvert i prosjektering, utvikling, testing, produksjon og service.

Software-utvikler

Som Software-utvikler i Argos er du involvert i hele prosessen med produktutvikling av inspeksjons- og reparasjonssystemer til trevare- og møbelindustrien.

Argos Solutions er et globalt ledende teknologiselskap som utvikler systemer for automatisk visuell overflatekontroll og reparasjon av treplater og møbelkomponenter siden 1997. Selskapet er heleid av Løvenskiold-Vækerø, og har pr i dag 25 ansatte. Firmaet har opplevd solid vekst de siste årene, og ser et økende behov for flere ingeniører i tiden fremover. Vi har et sterkt fokus på ny teknologi, og leverer og utvikler innovative løsninger til panelindustrien.

Vi søker nye undervisere og medarbeidere innen ulike fagområder.

Vi søker nye undervisere og medarbeidere innen ulike fagområder.

Anlegg

Undervisningsstilling innenfor anlegg

Fagskolen i Viken, studiested Kongsberg (tidligere Tinius Olsen) tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning innen tekniske-, reiseliv-, ledelses- og helsefag. Vi er en utviklingsorientert skole, har et tett samarbeid med arbeidslivet og et aktivt studentråd. Vi er også landets ledende fagskole innen internasjonalisering.

Vi søker fagarbeidere og folk innen salg og marked, innkjøp, logistikk, planlegging, økonomi, HR, HMS, Kvalitet og ingeniør. 

Vi søker fagarbeidere og folk innen salg og marked, innkjøp, logistikk, planlegging, økonomi, HR, HMS, Kvalitet og ingeniør. 

Ulefos er et ledende nordisk selskap innen vannindustrien etablert i 1657, med over 300 ansatte i Norge, Sverige, Finland og Danmark. I Norge har Ulefos ca. 230 medarbeidere fordelt på 2 lokasjoner, Ulefoss og Kongsberg. Vi skal være i front som teknisk utvikler, rådgiver, produsent og leverandør av de mest fremtidsrettede og bærekraftige løsningene til våre kunder.

Vil du ta mastergrad? Vil du ha lærlingplass?

Vil du ta Industri- og næringsmasterprogram eller vil du bli en av landets beste fagarbeidere?

Ønsker du å kombinere jobb med studier? Ta et av våre industri- og næringsmasterprogram. 

Ønsker du å kombinere jobb med studier? Ta et av våre industri- og næringsmasterprogram. 

Industri- og næringsmasterprogram

Ønsker du å kombinere jobb med studier? Våre industri- og næringsmasterprogram gir deg en unik mulighet til å jobbe i en bedrift samtidig som du studerer.  Du bringer virkelige problemstillinger inn i klasserommet, og tar med deg kunnskapen tilbake til bedriften umiddelbart. Universitetet i Sørøst-Norge (USN) har mer enn 140 bedrifter som ansetter studenter i en 50% stiling over tre år, samtidig som studentene tar en mastergrad.

Universitetet i Sørøst-Norge, USN, er landets fjerde største universitet med 18 000 studenter og 1 900 ansatte fordelt på åtte ulike campuser. Campus Kongsberg er en av dem. Vi tilbyr profesjonsorienterte og arbeidslivsrettede utdanninger, forsking og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet. Målet vårt som universitet er å skape verdier både for den enkelte student og for næringslivet, offentlig sektor og samfunnslivet ellers. Dette gjør vi med våre aller beste virkemidler: utdanning og forsking.

Nasjonalt senter for optikk, syn og øyehelse i Kongsberg er Norges ledende senter innen forskning, kunnskapsutvikling, innovasjon og formidling innenfor optikk, syn og øyehelse. Vi har også et eget studium i lysdesign. På Campus Kongsberg jobber vi med å videreutvikle et godt og tett samarbeid med arbeidslivet hver eneste dag. Velkommen til en tur innom!

K-Tech søker 52 lærlinger i 2022. Er du en av dem?

K-Tech søker 52 lærlinger i 2022. Er du en av dem?

Vi trenger 52 lærlinger

K-tech har som mål å utdanne landets beste fagarbeidere. Vi kan vise til svært gode eksamensresultater for våre lærlinger. Det er også verdt å merke seg at en svært stor del av våre lærlinger får tilbud om fast jobb i interessante bedrifter etter endt utdannelse. Nå søker vi 52 nye lærlinger til følgende fag: - Avionikerfaget - CNC-maskineringsfaget - Dimensjonskontrollfaget - Flysystemmekanikerfaget - IKT-servicefag - Industrimekanikerfaget - Industrimontørfaget - Logistikkfaget - NDT-kontrollfaget - Polymerkomposittfaget - Produksjonselektronikerfaget - Industriell overflatebehandling - Kontor- og administrasjonsfaget

Kongsberg Technology Training Centre AS (K-tech) ble etablert i 2008. Selskapet eies av Kongsberg Defence & Aerospace, GKN Aerospace Norway og TechnipFMC. K-tech har 6 ansatte og 51 lærlinger. Vår forretningsvirksomhet er hovedsakelig rettet mot å oppfylle eiernes behov for rekruttering av høykompetente fagarbeidere, samt å levere relevante kurs og opplæringsprogrammer til næringslivet. K-tech er modige og fremoverlente i jobben med å utdanne landets beste fagarbeidere. Vi holder til i Kongsberg Teknologipark, og vårt samspill med den høyteknologiske industrien gir oss unik tilgang på oppdatert kompetanse fra et internasjonalt miljø.

Andre spennende bedrifter i Kongsberg

– som også trenger nye medarbeidere

I tillegg til stillingene over finner du flere stillinger på Finn.no og Arbeidsplassen.

Fremtidens arbeidsplasser skapes i Teknologibyen Kongsberg

Næringslivet i Kongsberg

Teknologibyen Kongsberg har et stort og mangfoldig næringsliv i bransjer fra det dypeste hav til det ytterste verdensrom

Nyheter fra næringslivet

Få med deg det siste fra næringslivet i Kongsberg!