Kort vei til alt. Mer tid. Mer plass.

Bo i Kongsberg

Den internasjonale småbyen

Flytt til den internasjonale småbyen der du kan gå til jobben på 15 minutter, jobbe over hele verden og være hjemme igjen til middag. Naturen er rett utenfor dørstokken og et fritidstilbud i Norgestoppen!

Nytt fra Kongsberg

Kongsberg er i kontinuerlig utvikling og det er stadig nye store prosjekter på gang som vil gjøre byen til et enda bedre sted å bo. Nye boligområder, nye skoler, ny infrastruktur og andre spennende byutviklingsprosjekter.

Bo i Kongsberg - mer tid, mer plass og korte avstander

I Kongsberg får du 3 ganger så mye bolig for pengene sammenlignet med storbyen. Du kan realisere boligdrømmen og samtidig skaffe deg en spennende jobb i en av de verdensledende teknologibedriftene. Byen har ren luft, trygg oppvekst, korte avstander til alt, Norges beste drikkevann og en fantastisk natur. Et rikt og variert fritidstilbud, topp moderne skoler og ingen barnehagekø.

Foto: Silje Holter

Fritid i Kongsberg

Med 4 tydelige årstider finnes alle mulig type fritidsaktiviteter fra finkultur til ekstremsport. Det finnes små og store lag og foreninger for enhver smak. I Kongsberg trenger man ikke kjede seg!

Kommende arrangementer

Jobbmuligheter i Kongsberg

Teknologibyen Kongsberg trenger mange mennesker til alle type stillinger innen både private og offentlige virksomheter. Sjekk ut mulighetene og bli med på laget!