Noen kaller det work-life balance. Vi kaller det hverdagen.

Velkommen til Teknologibyen Kongsberg. Her skaper noen av verdens fremste teknologibedrifter fremtidens løsninger til alt fra det dypeste hav til det ytterste rom. Byen har flott natur rett utenfor dørstokken, fire fantastiske årtider og kort vei til alt. Faktisk så kort at vi ikke kaller det work-life balance. Vi kaller det hverdagen. Alt dette gjør Kongsberg til Norges beste by å bo og jobbe i!

Nå – og fremover – trenger vi tusenvis av kloke hoder som vil jobbe tett på verdens råeste teknologi, tett på naturen og tett på barnehagen. Interessant? Kom hit da vel!

Bo og jobb i samme by
Kort vei til en lysende jobbfremtid
Fire årstider - alle muligheter

Techspert på noe?

Teknologibyen Kongsberg er summen av alle som bor og jobber her. Et internasjonalt lokalsamfunn som tar i bruk den best tilgjengelige kunnskapen og den nyeste teknologien. Samarbeid og kunnskapsdeling på tvers av fagmiljøer, næringsliv og skole. Slik får vi frem det beste i hverandre. Vil du være med å utvikle fremtidens løsninger?

Kort vei til en lysende fremtid

For deg som ser muligheten i Kongsberg ligger alt til rette for å jobbe og bo i samme by. Nærhet til fjell og natur rett utenfor dørstokken, et rikt tilbud av aktiviteter og arrangementer og attraksjoner hele året. Vinter-tech eller sommer-tech – Kongsberg er fint året rundt!

Mye bolig for pengene

Her får du 3 ganger så mange kvadratmeter for pengene, sammenlignet med sentrale strøk i Oslo. Boligpriser, trygt oppvekstmiljø, god plass og et rikt aktivitetstilbud er faktorer som flertallet har latt seg overbevise av. Dette, i kombinasjon av jobbmuligheter og unik tilgang på kompetanse og teknologi.

Bo og Jobb i Kongsberg

– Les om spennende jobber og møt folk som har funnet drømmejobben

Kontakt oss

Har du spørsmål om jobbmuligheter i Kongsberg? Eller ønsker du å vite mer om bo- og leveforhold i byen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Kontakt oss her 

Kanskje finner du både drømmejobben, drømmeboligen og mer tid til deg selv og familien.