Kort vei til alt. Mer tid. Mer plass.

Velkommen til Teknologibyen Kongsberg – den internasjonale småbyen hvor utvikling, kompetanse og samarbeid preger det meste. Her skaper noen av verdens fremste teknologibedrifter fremtidens løsninger til alt fra det dypeste hav til det ytterste rom. Byen har kort vei til alt, flott natur rett utenfor dørstokken og fire fantastiske årstider. Alt dette gjør Kongsberg til Norges beste by å bo og jobbe i! Interessant? Kom hit da vel!

Kort vei til en lysende jobbfremtid
Mer plass. Mer tid. Kort vei til alt
Få techen på work life-balance

Norges fremste teknologiby

Teknologibyen Kongsberg er summen av alle som bor og jobber her. Et internasjonalt lokalsamfunn som tar i bruk den best tilgjengelige kunnskapen og den nyeste teknologien. Samarbeid og kunnskapsdeling på tvers av fagmiljøer, næringsliv og skole. Slik får vi frem det beste i hverandre. Bli med å utvikle fremtidens løsninger.

Ser du muligheten i Kongsberg?

Byen er i kontinuerlig utvikling, med et rikt tilbud av aktiviteter, arrangementer og attraksjoner gjennom alle årstider. Det er stadig nye store prosjekter på gang som vil gjøre byen til et enda bedre sted å bo. Nye boligområder, nye skoler, ny infrastruktur og andre spennende byutviklingsprosjekter.

Kontakt oss

Har du spørsmål om jobbmuligheter i Kongsberg? Eller ønsker du å vite mer om bo- og leveforhold i byen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Kontakt oss her 

Kanskje finner du både drømmejobben, drømmeboligen og mer tid til deg selv og familien.