På dine premisser

Ung i Kongsberg

Hva er bedre enn å ha det meste innen kort rekkevidde, alt fra skatepark og skisenter til musikkøvelser og stisykling? Kort vei til alt betyr mer tid til å drive med det du ønsker. Livet består av hverdager, vi ønsker å fylle hverdagene dine med gode minner.

Fritidstilbud for barn og ungdom

Med 4 årstider, kultur og flott natur og alle type idretter du kan tenke deg har Kongsberg et veldig variert fritidstilbud for barn og unge. Her finner du ungdomsklubber og og møteplasser for enhver smak.

Idretten i Kongsberg

I Kongsberg kan du drive med over 50 ulike idretter. Se om noe passer for deg.

Lag og foreninger

Kongsberg er Norgesmester i fritidstilbud. Her er det stor sjans for at du finner noe som tilfredstiller dine interesser. Sjekk ut ca. 150 ulike lag og foreninger

Ung Kultur

Kongsberg kommune jobber aktivt hele året for å skape en levende og ungdomskultur med tidsriktige møteplasser. Det jobbes aktivt med aktiviteter og temaer som kunst, musikk, dans, filmproduksjon, litteratur, media, arrangørkompetanse(crew) og mye mer. Sjekk det ut!

Sosiale prosjekter for bedre inkludering og oppfølging av tilflyttere og flyktninger

Her kan du også låne og teste gratis sport, musikk- og fritidsutstyr.

Kongsberg ble i 2013 kåret til årets barne- og ungdomskommune.

Helsetilbud for ungdom

Vi vet at ikke alle dager er like fine, derfor har vi tilbud slik at vi kan finne ut av ting sammen. Kongsberg skal være ditt hjem også utenfor hjemmet, vi gleder oss til å oppleve fremtiden sammen!

Det skjer vanvittig mye i Kongsberg

Alt av små og store arrangementer.