Foto: Silje Holter

Kongsberg skisenter

Med splitter ny 6-seters stolheis og lys i alle bakker, har familievennlige Kongsberg skisenter bakker som innbyr til masse skiglede for store og små.
Ny stolheis i Kongsberg skisenter

Topp moderne 6-seters skiheis

Kongsbergs nye 6-seters skiheis blir omtalt som en av de mest moderne skiheisene i nord-Europa.

Den nye seks-seters skiheisen er til stor glede for alle skigjestene ved Skimore Kongsberg. Med varme i setene og en «boble» man kan trekke over, holder du deg godt og varmt hele veien til topps. Heisen er cirka 1.500 meter lang, har en høydeforskjell på 330 meter og har kapasitet til å frakte 3.200 personer i timen.

Kontakt skimore Kongsberg

Trenger du å komme i kontakt med Skimore Kongsberg?

Skimore Kongsberg er en del av Skimore og alle henvendelser behandles derfor av skimore lokalt. Her kommer du direkte til dere «kontaktside».

Supportavdeling: 22 14 36 10
Epost: support@skimore.no

Skadetelefon: 32 71 70 70

Foto: Silje Holter

Pur skiglede et steinkast unna Kongsberg Sentrum

Skimore Kongsberg er det perfekt familieskisenteret for deg som liker en lettvin, komplett og snørik skiopplevelse. Løypene i Kongsberg har noe for enhver smak, enten du er nybegynner eller mer erfaren alpinist. Her finnes eget familieområde med barnevennlig heis som sørger for trivsel for de minste. Anlegget er også kjent for å drifte en god, vedlikeholdt park hvor det kjøres flere konkurranser i løpet av sesongen.

Foto: Arild Brun Kjeldaas

Utnytt vinterkvelden

Kveldskjøring i flombelysning åpner opp for flere timer i bakken!
I tillegg kan anlegget nå fronte med en splitter ny 6-seters stolheis med høy komfort. Med andre ord er alt lagt til rette for at du kan nyte flest mulig timer med skia eller brettet på beina. Visste du at det i mange år har vært tradisjon blant lokal ungdom å kjøre i bakken fra ni til ni? Det er tøft gjort!

Foto: Silje Holter

Lange bakker for både små og store

Skimore Kongsberg har lange bakker som passer både nybegynnere og erfarne alpinister.
Fra slake, vennlige nedfarter til utfordrende hellinger. Med et variert løypenett trenger du ikke teste grensene mer enn du selv ønsker.

Ledsagerbevis og sitski

Skimore Kongsberg ønsker alle med ledsagerbevis hjertelig velkommen ut i bakken!
Her finner du info om hvordan du kan benytte ditt ledsagerbevis

Ønsker du å benytte anlegget med Sitski? Ta kontakt i billettluken ved ankomst for informasjon og bistand 🙂

God tur!

Løypeoversikt

Skimore Kongsberg kan tilby 12 km nedfarter med 5 heiser og en totalkapasitet på 6 000 personer i timen. En splitter ny 6-seters stolheis tar deg fra Funkelia og helt til toppen av Gruveåsen med fantastisk utsikt over Kongsberg by. Området rundt skisenteret har også et stort utvalg av langrennsløyper som strekker seg helt opp til Knutetoppen. Her finner du kilometervis med nypreparerte løyper i alle vanskelighetsgrader.