Vi skal sammen med Go Promotion fargelegge byen!

Vi har inngått en samarbeidsavtale med Go Promotion på produksjon og levering av flagg og bannere i forbindelse med byjubileet.
Bilde av Erik Syrstad fra Go Promotion.

Samarbeidsavtale med Go Promotion

Vi skal i samarbeid med Go Promotion pynte til fest. Det skal henges opp bannere og flagg i Kongsberg og Hvittingfoss sentrum. Vi skal også henge dette opp flere steder i kommunen, inkludert sentrale plasser i Efteløt og Jondalen. Det vil være forskjellige farger, motiver og logoer på bannerne. Det er bare å glede seg!

Dette tiltaket kommer i tillegg til foliering av utstillingsvinduer.

Les mer om dette her.

Erik Syrstad fra Go Promotion er veldig glad for å samarbeide om byjubileet.

Vi er stolte av å bli valgt som leverandør av flagg og bannere for jubileet, og setter stor pris på at det brukes lokale aktører for markedsføringen av byen. Komiteen i Kongsberg 400 har gjort en veldig god jobb med valg av farger og symboler, så tror dette blir et pent innslag i bybildet.  Håper både private aktører og lokale næringer engasjerer seg så vi får en fin ramme rundt jubileet, sier Erik Syrstad fra Go Promotion.

Les mer om Go Promotion

Bilde av banner i farge himmelrød.

Første bannerne finner dere på Krona!

Vi har fått tillatelse av fellesskapet på Krona til å benytte to av flaggstengene utenfor Kongsberg bibliotek, og her ble det i dag heist opp de første bannerne.

Alle på Krona gleder seg til neste år og er spent på alt som skal skje i jubileumsåret. Det er klart vi må ha flagg i stengene våre!, sier Eiendomssjef Kristin Franck i administrasjonen på Krona.