Bilde av festdrakt-logo på vinduet til Skin Tonic.

Vi har inngått en samarbeidsavtale med Expressdekor AS

Kongsberg 400 og Expressdekor As har inngått en samarbeidsavtale på foliering av vinduer. Snart skal det pyntes til fest.
Bilde av Rune Larsen og Roar Gomsrud fra Expressdekor foran et vindu med jubileums-folie

Expressdekor skal pynte til fest

400- årsjubileet nærmer seg og Kongsberg 400 ser på flere tiltak til å synligjøre at bursdagen nærmer seg. Et av disse er foliering av vinduer.  I den sammenheng har vi inngått en samarbeidsavtale med Expressdekor AS på produksjon og montering av jubileums-folie.

– Expressdekor AS takker for tildelingen av oppdraget med å produsere og montere Jubileums-logoer til utstillingsvinduer rundt om i vår kommune. Vi gleder oss til å være med på å pynte byen til 400- årsjubileet, sier Roar Gomsrud fra Expressdekor.

Det skal pyntes til fest og alle forretninger med utstillingsvinduer eller vinduer ut mot sentrumsgatene på bakkeplan vil få tilbud om å få folie på sine vinduer. Det gjelder alt fra butikker, serveringssteder, banker, kontorlokaler osv.

Folien er allerede synlig på enkelte vinduer. Du vil kunne se disse på Skin Tonic, Makronpikene, Kongsberg og Omegns Turistforening (DNT) og Åtte Kaffe og Bar.

– Vi er veldig fornøyde med samarbeidsavtalen med Expressdekor. De leverer høy kvalitet og god service. Vi håper at alle med utstillingsvinduer i Kongsberg og Hvittingfoss sentrum ønsker jubileums-folie, og bidra til å øke synligheten til at Kongsberg fyller 400 år i 2024, sier Kenneth Halland Kommunikasjons- og profileringsansvarlig for Kongsberg 400.

Det vil også være aktuelt å foliere i Jondalen og Efteløt på enkelte plasser.

Les mer om Expressdekor sine tjenester

 

Bilde av typografisk-logo til venstre og festdrakt-logo til høyre

Ønsker din forretning folie?

Det er mulig å velge mellom to typer folie. Det vil være festdrakten og typografisk-logo i hvit farge.

  • Festdrakten vil du kunne få i 60×75 cm og 70×90 cm.
  • Typografisk-logo kan man få i 20 eller 50 cm.

Jubileet dekker alle kostnader.

Send hvilken type logo og størrelse dere ønsker på epost:

kongsberg400@kongsberg.kommune.no

Vi ønsker tilbakemelding innen 15.03.2023.

Montering vil skje i mars\april.