«Vekst i Kongsberg» er et samarbeidsprosjekt mellom hele næringslivet i byen og Kongsberg kommune. Målet er å få flere innbyggere, besøkende og arbeidsplasser til Kongsberg. 

Det har vært lagt inn stor innsats for å rigge prosjektet og få med partnere. Nå er vi glade for å kunne ønske deg velkommen til den aller første Kongsbergkonferansen.

Her finner du konferansens deltagerliste

PROGRAM

13.00 – 14.00 Vekst i Kongsberg
Teknologibyen Kongsberg – hvem er vi, hva vil vi, hva er utgangspunktet vårt og hvilke planer og visjoner har vi for fremtidens sentrum?

14.25 – 16.00 Kongsberg i Endring

16.45 – 18.10  Bybildet er i endring – men henger byen med?
Flinke folk har gått veien før oss. Noen av de beste er her for å fortelle om sine erfaringer, og dele sin kunnskap sine ideer.

18.30 – 20.00 Sentrum og handel – to sider av samme sak?

 

BLI PARTNER DU OGSÅ!

Industrien trenger folk og kommunen trenger folk. Da må vi sørge for at folk trives. Dette handler om vekst og et felles løft på alle områder!

Vekst i Kongsberg bidrar til vekst på bunnlinjen for alle! All erfaring viser at vi må bygge attraktivitet på alle fronter parallelt for å styrke det enkelte felt. Det viser også at hele lokalsamfunnet må løfte sammen om det skal gi effekt. Historisk har det vært et tett samarbeid mellom industri og kommune, men denne gangen ønsker vi å strukturere arbeidet enda bredere.
Dette svarer opp et felles behov for å jobbe sammen for vekst i antall innbyggere, arbeidsplasser og tilreisende.