Videregående skoler i Kongsberg

Videregående skoler i Kongsberg

Kongsberg videregående skole er med 1300 elever og 270 ansatte en av de største videregående skolene i Buskerud fylke. Skolen har de fleste utdanningsprogram, og tilbyr framtidsrettet opplæring i nært samarbeid med arbeids- og næringsliv, ulike bransjer og lokalt kulturliv. Våre satsingsområder er teknologi, internasjonalisering og samarbeid. Skolen kjennetegnes av sterke fagmiljøer på alle programområder. Vi har spennende utviklingsprosjekter der opplæringen foregår på opplæringsarenaer i tett samarbeid med våre samarbeidspartnere.

Se hele tilbudet fra Kongsberg Videregående skole

Bygg- og anleggsteknikk

Er du praktisk anlagt og motiveres av å se resultater? Eller vil du bli ingeniør? Da kan en utdanning innen tømrerfaget være det rette valget for deg.

Enten du vil jobbe som tømrer eller ønsker en høyere utdanning etter videregående; bygg og anleggsteknikk gir deg et spennende utdanningsløp og en sikker vei inn i arbeidslivet. Den praktiske kompetansen du tilegner deg gjennom den yrkesfaglige opplæringen vil være nyttig for deg og ettertraktet i arbeidslivet.

Bygg- og anleggsteknikk er en yrkesfaglig opplæring som fører fram til yrkeskompetanse, med eller uten fag- eller svennebrev. Etter fullført yrkesfaglig opplæring kan du gå ut i arbeid eller ta videre utdanning.