Første videoen fra ASVO-media er klar!

ASVO-media skal ta dere med på noen flotte turopplevelser fremover og her en sniktitt på hva dere kan forventere dere.

Bli med ASVO-media og André Pedersen på tur!

I desember i fjor inngikk Kongsberg 400 en samarbeidsavtale med ASVO-media. Avtalen gikk ut på at de skal bidra med innholdsproduksjon til jubileet, og nå er den første videoen klar.

ASVO-media skal ta dere med på mange spennende turer i Kongsberg. Her skal de vise dere kjente og ukjente perler, gi dere flere spennende turtips, og kanskje en god latter på veien.

På turene har de med seg André Pedersen

André Pedersen er født og oppvokst på Kongsberg. Han bor nå i Tønsberg og jobber som salgssjef. André er på telttur ca 50 døgn året rundt og mange av turene er sammen med barna i området rundt Kongsberg.

Her forteller han litt om bakgrunnen til samarbeidet og hans tanker om å være med på Kongsberg sitt 400-års jubileum.

Bakgrunnen for samarbeidet er at jeg synes det er artig og invitere med folk ut på tur, Jeg tenker at det skal så lite til før barn eller voksne tar en tur ut enten dagstur eller overnatting. Men ofte er det slik at man ikke helt vet hvor man skal begynne og hvor man skal gå og hva man bør tenke på for at turen skal bli en fin opplevelse. Etter et møte med ASVO Kongsberg tenkte jeg at denne fantastiske gjengen med så mye motivasjon og gjennomføringskraft har det som skal til for å lykkes med et slikt samarbeid

Jeg skal være med på er vel egentlig å vise og fortelle litt om hvilke muligheter som ligger i naturen rundt Kongsberg.

Samarbeid er løsningen for å lykkes med prosjekter i Kongsberg, det er stort å være en del av et samarbeid om Kongsbergs 400-års jubileum, sier André Pedersen. 

 

Første filmen er klar!

ASVO-media har laget en sniktitt på hva dere kan forvente dere i tiden fremover og under jubileumsåret. Det er bare å glede seg!

Her er flere turtips for sommeren