Home Weather linked print
Your Ad Here

Etter- og videreutdanning

 title=

Livslang læring er den del av vårt verdigrunnlag, og vi har lang tradisjon for høyere utdannelse.  Bergseminaret ble opprettet her i 1757 og regnes som Norges første høyskole.  Vi var også de første i Europa som kunne tilby høyere utdanning innen bergvitenskap.

Universitetet i Sørøst- Norge  

Høgskolen i Sørøst-Norge (USN) på Kongsberg tilbyr både fulltids- og deltidsstudier i tillegg til enkeltkurs innen ulike fagområder. USN tilbyr videreutdanning i bl.a. helsefag, ledelse og økonomifag, barnehage og skole, teknologiske- og maritime fag og samfunnsfag. Les mer om videreutdanning på USN her. Universitetet i Sørøst- Norge finner du her.


K-tech

Kongsberg Technology Training Centre AS (K-tech) er et utdanningsselskap som er eid av de tre største industribedriftene Kongsberg Defence & Aerospace, Volvo Aero Norge og FMC Technolgies.  K-Tech tilbyr fagopplæring og kurs innenfor en rekke fagområder. Les mer om K-tech her.


Folkeuniverstitetet Sør

Folkeuniversitetet kan tilby alt fra  høyskole- og yrkesutdanning, fagskoleutdanning til språkkurs og mye mer.  I Kongsberg holder Folkeuniversitetet til i Storgata 23. Les mer om Folkeuniversitetet her