Vet du hvem som har laget alle jubileumslogoene?

Du har kanskje lagt merke til at det kryr av jubileumslogoer hos bedrifter, lag og foreninger. Disse er det fotograf og visuell designer Silje Holter hos Studio S som står bak.

Har laget 30 logoer til bedrifter, lag og foreninger!

Silje Holter i Studio S  har alltid vært fascinert av silhuettkunsten. Kanskje det er arvelig for søsteren til hennes bestemor designet også silhuetter den gangen da de kun kunne skapes med saks og papir. Hun er oppvokst med å se bildene hennes på veggen, og disse har alltid imponert hun, hvordan de på en måte sier så mye med så lite. Store følelser i enkle former.

Selv lager Silje silhuettene digitalt, og hva som inspirerer henne er så mangt. Noen ganger er det et bilde hun får tilsendt, andre ganger kan det være en tegneseriefigur, noe hun  har sett i en film eller en kombinasjon av flere ting.

Innspillene hun  får fra de som bestiller designet er også avgjørende, og hun prøver alltid å treffe den nerven eller følelsen de ønsker å formidle med silhuetten. Om man ønsker noe ekstra personlig kan hun også ta egne silhuettbilder av en (eller flere) av deres egne i Studio S sitt eget fotostudio. På den måten blir silhuetten så autentiske som overhodet mulig. I tillegg prøver hun  alltid å se det beste potensialet i hver enkelt karakter jeg skal skape, sånn at silhuetten alltid strutter mest mulig av selvtillit og optimisme.

– Det er jo tross alt fest, sier Silje Holter i Studio S

Kundene er fornøyde

Responsen fra de aller fleste som har bestilt jubileumslogoer er veldig gode. Folk sier at de ofte kjenner seg igjen i silhuetten, og at de blir positivt overrasket over at det er mulig å skape et helhetlig design på såpas kort tid.
– Jeg har nå designet mer enn 30 personlige silhuetter og jubileumslogoer, og jeg håper at det blir ennå flere. Jo flere som er med på å sette festpreg på byen, jo bedre, sier Silje.

Gleder seg til fortsettelsen

Silje har storkoset seg med å lage silhuetter og være med på Kongsberg sitt 400-års jubileum, og det er enda mulig å bestille sine egne logoer.  Siste frist for dette er 30.04.2024.

– Tusen takk for tillitten Kongsberg 400! Uten dere hadde jeg jo ikke fått denne muligheten, og jeg koser meg veldig med å skape disse silhuetter til jubileet. Jeg synes faktisk det er så moro at jeg kommer til å tilby folk å bestille egne personlige silhuettportretter hos Studio S i tiden som kommer, så følg med, sier Silje.