Kongsberg VGS satser høyt

Kongsberg Videregående skole skal ha et teaterstykke i Kongsberg Musikkteater i april og samarbeider med Kongsberg 400 om markedsføringen. Her lager elevene alt innholdet selv, og får bruke jubileets digitale kanaler.

Kongsberg VGS satser høyt

Skrevet av markedsføringsgruppen til Kongsberg videregående skole 

I år feirer vi at den flotte byen vår blir 400 år!

Det samme året vil vi på Kongsberg videregående skole feire litteraturen og kulturen som ble skapt i årene senere, og frem til vår tid. Hele andreklasse på Kongsberg videregående skole samarbeider for å få til et helt unikt prosjekt.

Ekstra heldige er vi på markedsføringsgruppa som får hjelp av Kongsberg 400 år for å dele de spennende nyhetene med alle i byen. Kenneth Halland, kommunikasjonsansvarlig for Kongsberg 400, besøkte oss for å dele informasjon og tips til prosjektet.

Markedsføringsgruppa er delt inn i film, grafikk og tekst. Vi jobber tett med hverandre for å skape en sammenheng og knytte hele prosjektet sammen.

Sammen med Kongsberg 400 vil vi skape engasjement for et prosjekt som betyr mye for ikke bare oss på skolen, men for hele byen. Våre flinke medelever jobber hardt for å vinkle dette prosjektet til byen vi er så stolte av.

Stykket vi setter opp heter Jeppe på Kongsberget, og vi gleder oss til å kunne vise et resultat som vi kan være stolte av. Alle oss andreklassinger på Kongsberg VGS gleder oss veldig til å gjennomføre dette prosjektet, og kunne vise resultatet til alle.

Navn på bildet, fra venstre til høyre:

Amund Ruud Kleven, Sander Håvard Aasland Stengelsrud, Vincent Heidenreich Bommen, Aleksander Ross Johansen, Maria Dyrvig Friborg, Patricija Makauskaite, Marie Røiland Bleikelia, Ida Løkeng, Mila Millburn

Ikke med på bildet:

Oda Karine Flø Evandt, Johanna Bjerke, Simone Sjømyren Hansen, Ida Kaasa Aakre, Julia Hooker, Elias Wilhelmsen, Jostein Marcelius Strandby, Emmalisa Huslende Gorseth, Sølve Sund-Jensen