Fra venstre til høyre: Joar Edvinsen, Ravn Erik Torsteinsson Næss og Mette-Marie Lønstad. (Ikke avbildet: Anne Birgitte Vik Mikalsen og Zorica Cvetkovic)

Studentsamfunnet sørger for jubileumsgalla for studentene!

Mye innsats ligger bak når Studentsamfunnet i Kongsberg arrangerer den årlige studentgallaen.
Fra venstre til høyre: Joar Edvinsen, Ravn Erik Torsteinsson Næss og Mette-Marie Lønstad. (Ikke avbildet: Anne Birgitte Vik Mikalsen og Zorica Cvetkovic)

Studentgallaen 2024!

Studentgallaen i Kongsberg er et av de største årlige arrangementene stelt i stand av Studentsamfunnet i Kongsberg (SiK). Hvert år samles studentene til en festfylt aften med delikat middagsservering, profesjonell underholdning og andre organiserte festaktiviteter. Dette tiltaket eksisterer hovedsakelig for å føre studentene sammen og gi en følelse av tilhørighet både til studiet sitt, men også til Kongsberg som studentby generelt. I tillegg til dette er det sosialt stimulerende, og det er alltid gøy å bli gjort litt stas på.

Arrangementet er satt i gang av et eget gallastyre internt under SiK, og består av gallasjef Ravn Erik Torsteinsson Næss, underholdningsansvarlig Joar Edvinsen, PR-ansvarlig Anne Birgitte Vik Mikalsen, økonomiansvarlig Mette-Marie Lønstad og dekorasjonsansvarlig Zorica Cvetkovic. Dette styret har arbeidet aktivt siden høsten 2023 for å gjøre alt det arbeidet som trengs for å gjennomføre et slikt arrangement. Dette gjelder da ting som leie av lokale, booking av underholdning, promotering, filminnspilling, søke om støtte hos organisasjoner og å planlegge all logistikken rundt selve kvelden. Alt dette foregår på frivillig basis, og det er derfor essensielt å kunne samarbeide med andre for å kunne gjøre gallaen så storslagen som mulig.

I år skal gallaen avholdes på Magazinet event- og konferansesenter, og SiK har i den anledning fått ordnet en avtale med Quality Hotel for å akkommodere til studentenes behov. I tillegg til dette skal årets galla sponses av både Norges ingeniør og teknologorganisasjon (NITO) og Studentdemokratiet i Sørøst-Norge (SDSN). Sammen med støtte fra Kongsberg kommune og Kongsberg 400 bidrar alle disse aktørene til å gjøre studentgallaen til et gjennomført arrangement, og et flott samlingspunkt for alle byens studenter. Med årets midler har SiK fått ordnet blant annet komiker Vetle Velstad som konferansier, standup med Ole Fotland og en konsert med artisten Sasinia.

– Vi gleder oss masse til å samle studentene, og feire byen vår, sier gallasjef Ravn Erik Torsteinsson Næss.