Takeaway i Kongsberg

Finn din takeaway-favoritt i Kongsberg.

Fuji Sushi

I likhet med Japans høyeste fjell med samme navn, er denne restauranten også en vulkan hva smaksopplevelser angår. Kongsbergs første sushirestaurant tilbyr i tillegg fremragende vietnamesiske retter.

Kongs Kina restaurant

En klassiker i bybildet, velkommen til en solid matopplevelse enten det er autentiske kinesiske retter, smakfulle europeiske alternativer eller sushi som frister.

LODO Sushi & Thai

Midt i sentrum inviteres du på en reise gjennom ekte japansk og thailandsk mattradisjon. Stolte ansatte sørger for at måltidet blir som forventet.

M&Y Restaurant

I Hvittingfoss finnes et hyggelig spisested med glimrende uteservering. Her frister menyen med utvalgte retter fra både Norge og Thailand. En jovial møteplass midt i sentrum.

MyPizza

Større pizza får du ikke på Kongsberg. Sultne mager er garantert å bli tilfredsstilt på denne klassiske amerikanske pizzeriaen, som i tillegg til real pizza kan friste med en uteservering så sentralt i byen man kan komme.

Nila Indian Rendezvous

Bokstavene "N" og "I" i ordet "Nila" representerer sameksistensen mellom det norske og indiske.... et møte mellom eldgamle indiske smaker og tradisjoner i symbiose med norske ingredienser.

Peppes Pizza

Hos Peppes Pizza i Kongsberg kan du nyte maten i en koselig og uformell atmosfære. Restauranten har en variert meny med de originale klassikere; Classic Chicago og Peppes Italian på tynn bunn. I tillegg til et stort utvalg av andre retter som salater, Peppes burger og fristende desserter. Kom innom for en smakebit av ekte norsk pizzahistorie! Likt og delt siden 1970.

Subway

Siden 1965 har denne amerikanske kjeden servert ferske sandwich og deilig drikke. Finnes i over 100 land, og selvfølgelig også på Kongsberg. I 2015 var Subway verdens raskest voksende franchise, test menyen selv og finn ut hvorfor.

Tandoori Masala

Indisk som inderne selv liker den. Rett fra tandoori-ovnen serveres nydelig mat, akkurat så sterk som du selv ønsker. Tradisjonelt indisk øl kan tilføyes for å virkelig gjøre dette til en middag du savner med en gang du reiser deg for å gå.