Alle restauranter i Kongsberg

Nyt et måltid sittende i en av byens mange restauranter

1624 Restaurant & Bar

1624 Restaurant & Bar kan med fantastisk plassering helt på toppen av det nye flotte Clarion Collection-hotellet i Kongsberg, by på en unik utsikt fra den helårsåpne uteserveringen. Takket være pergola og glassvegger, kan du - bokstavelig talt - spise ute hele året!

Big Horn Steakhouse

Langs historiske Numedalslågen ligger en ærverdig herregårdsbygning. Et passende sted for sultne mager på utkikk etter store tallerkener som gjerne fylles til randen.

Garden Restaurant

I Kanton og Czechuanprovinsen i Kina har menyen til Garden formet seg. To kokker med over 40 års erfaring fra internasjonale hot spots gjør dette til et naturlig stoppested for den eventyrlystne matelsker.

Jonas B. – Italian Diner

En ulastelig italiensk diner som tar sjangeren på alvor. Musikk og Kongsberg er som hånd i hanske, og på Jonas B. henger musikken på veggene, bokstavelig talt. Her er det både retter og atmosfære som kanskje gjør besøket lengre enn planlagt.

Jordnær Restaurant

For sin nyskapende meny med fokus på norske, økologiske råvarer, har Jordnær to ganger mottatt Tripadvisor sin Travelers choice awards. Har du først opplevd maten som serveres er det ikke umulig du er enig med de som mener dette er Kongsbergs beste restaurant.

Kong Fo

Et kjøkken som tar deg med på en kulinarisk reise gjennom Asia, med smaker fra Thailand, Kina, Korea og Taiwan. Prøv vår stolthet, Pho (Fo) - den nasjonale nuddelsuppen fra Vietnam.

Kongs Kina restaurant

En klassiker i bybildet, velkommen til en solid matopplevelse enten det er autentiske kinesiske retter, smakfulle europeiske alternativer eller sushi som frister.

Lampeland Hotell

Et koselig overnattingssted i Numedalen som i tillegg huser en innbydende restaurant, en sjarmerende cafe og en populær cateringtjeneste. Tre gode grunner til å sette seg i bilen.

M&Y Restaurant

I Hvittingfoss finnes et hyggelig spisested med glimrende uteservering. Her frister menyen med utvalgte retter fra både Norge og Thailand. En jovial møteplass midt i sentrum.

Marlenes Bistro

Også kalt Skrågata, dette er en matopplevelse dersom du er ute etter en bedre middag, gjerne med tilbehør fra et fremragende vinkart. Unn deg et besøk hit, men bestill bord i forkant. Du er ikke den eneste som setter pris på det lille ekstra.

Meeat Gastropub

Som navnet tilsier, her tar man kjøtt på alvor. Fortreffelige smaksopplevelser, behandlet med kunnskap om hvordan hver eneste rett skal etterlate et uforglemmelig inntrykk. Hos Meeat er øl en selvfølge, og ølmenyen er verdt et besøk alene. En populær uteservering kroner et spisested for de sultne.

MyPizza

Større pizza får du ikke på Kongsberg. Sultne mager er garantert å bli tilfredsstilt på denne klassiske amerikanske pizzeriaen, som i tillegg til real pizza kan friste med en uteservering så sentralt i byen man kan komme.

Nila Indian Rendezvous

Bokstavene "N" og "I" i ordet "Nila" representerer sameksistensen mellom det norske og indiske.... et møte mellom eldgamle indiske smaker og tradisjoner i symbiose med norske ingredienser.

Paradoxe Restaurant

Menyen i restauranten skifter med årstiden og råvaretilgang, men du sitter alltid igjen med den gode følelsen av å ha valgt rett. Egne rom for eksklusive selskap? Naturligvis. Velger man i stedet en bedre drink i loungen, kan kjøkkenet friste med spansk tapas.

Peckels Resept

I hjertet av gamle Kongsberg ligger en dårlig bevart hemmelighet. Alle vet at dette er et sted hvor erfaring og kompetanse garanterer et minnerikt måltid. Årstidene avgjør hva kokken briljerer med, resultatet er uansett imponerende. Nesten like imponerende som de historiske omgivelsene.

Peppes Pizza

Hos Peppes Pizza i Kongsberg kan du nyte maten i en koselig og uformell atmosfære. Restauranten har en variert meny med de originale klassikere; Classic Chicago og Peppes Italian på tynn bunn. I tillegg til et stort utvalg av andre retter som salater, Peppes burger og fristende desserter. Kom innom for en smakebit av ekte norsk pizzahistorie! Likt og delt siden 1970.

Restaurant Gyldenløve

Dette stedet er alltid på blokka om man planlegger en spesiell anledning. En a la carte meny som spenner fra tradisjonsrike retter til noe nytt og spennende. En staselig, men samtidig avslappet atmosfære innbyr til en aften det er fint å glede seg til.

Restaurant Opsahlgården

Alt fra egen is og sorbet til kraft og sauser blir laget fra bunnen i dette kulinariske treffpunktet i den historiske gamlebyen. I tillegg til en restaurant i det øvre sjiktet finnes også eget bryggeri samt Christians kjeller, en rustikk bar med scene og høy kvalitet begge steder.

Tandoori Masala

Indisk som inderne selv liker den. Rett fra tandoori-ovnen serveres nydelig mat, akkurat så sterk som du selv ønsker. Tradisjonelt indisk øl kan tilføyes for å virkelig gjøre dette til en middag du savner med en gang du reiser deg for å gå.

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistro er det perfekte stedet for avslappende atmosfære og en liten matbit. Her står fokus på den gode matopplevelsen i sentrum! Dette er restauranten for deg som ønsker et deilig måltid uansett om du er på jobbreise, har unnet deg noen dager på hotell med din kjære eller rett og slett har lyst til å ta med deg litt mat hjem.

Veggli Vertshus

Med dalsidene som rammer og norsk tradisjonsmat på menyen er dette et naturlig stoppested i Numedal. I 35 år har vertshuset supplert de historiske omgivelsene med omsorgsfull kokkekunst.