Alle bakerier og kaféer i Kongsberg

Hva er vel bedre enn god bakst og en skikkelig kopp kaffe? Vi guider deg til Kongsbergs utvalg av bakerier og hyggelige kaféer.

Åtte – kaffe & bar

Er du ute etter en kopp kvalitetskaffe, er dette plassen. Hørt om vaffeltapas? Sitter du lenge nok blir cafeen omgjort til en forlokkende bar der drinkene lages med kjærlighet.

Bakeriet Nærbakst

Ferske bakevarer og kaffe like innbydende som atmosfæren på Nytorget i gamlebyen. Lyst på nydelige kaker, doughnuts eller kanskje lunsj levert på døra? Det bestiller du her.

Cafe PI

Midt i sentrum av Kongsberg finner du stedet som kan tilby en kontinental lunsj i prydelige omgivelser, eller en helaften med nasjonale DJs og lekre drinker fra stødige bartendere.

Espresso House

I hele fem land finner du denne svenske kaffekjeden, som i over 20 år har lagt sin stolthet i utdannede baristaer og matretter med ingredienser fra lokale leverandører. Et kjent valg for de fleste, et kjært valg for mange.

Fattigmann

Det blir ikke ferskere enn når baksten lages på stedet, akkurat som på bestemors kjøkken. Her tilbys velsmakende frokost og lunsj, eller trenger du kanskje en oppsiktsvekkende kake til bryllup eller dåp?

Hos Astrid

Beleilig plassert på Stortorvet kjøpesenter ligger en cafe der de ansatte ønsker å gi deg hvilepulsen tilbake gjennom førsteklasses råvarer og koselig atmosfære. Hos Astrid er det alltid folk, det er en grunn til det.

Kafé Tråkka – Kirkens Bymisjon

En trivelig møteplass for alle, der det i tillegg til fristende småretter også tilbys en hverdag til de som har falt utenfor arbeidslivet. Ta en tur innom, og møt Kongsberg på sitt aller varmeste.

Kongsberg Baker’n

Kongsberg Baker'n er leverer ferske bakevarer og nytrukket kaffe i hjertet av Kongsberg. Her får du et stort utvalg av lokale bakervarer i en hyggelig kafe. Vi leverer brød, kaker og andre bakevarer til bedrifter og private arrangementer. Velkommen innom!

Lampeland Bakeri & Konditori

Allerede klokken 05 på morgenen går bakerne i gang med å bake dagens ferske brød. Siden 1948 har dette stedet vært synonymt med godt håndverk og delikate fristelser.

Lampeland Hotell

Et koselig overnattingssted i Numedalen som i tillegg huser en innbydende restaurant, en sjarmerende cafe og en populær cateringtjeneste. Tre gode grunner til å sette seg i bilen.

Makronpikene

Koselig og hyggelig kaffebar med ordentlig god kaffe, makroner og annet påsmurt.

Møtepunktet Café

I lune omgivelser serveres tradisjonell husmannskost, menyen kan også friste med andre moderne alternativer. Et sentralt og sjarmerende spisested i umiddelbar nærhet til Knutepunktet, der alt av busser og tog stanser innom.

Vibes Coffee Bar

ViBES Coffee Bar er en intim og koselig kaffe- og vinbar i hjerte av Kongsberg sentrum.