I Kongsberg sentrum finner du alt du trenger av butikker. Byens handlemuligheter finnes enten på vestsiden eller østsiden av elven. På østsiden finnes gågate og to handlesenter, mens vestsiden har flest nisjebutikker og hyggelig småhusbebyggelse.

Nederst på siden finner du informasjon om Sentrumsgavekortet.

Fra gågate til storsenter

I Kongsberg kan du spasere gjennom et hyggelig bysentrum med gågate, restauranter, inngang til kjøpesenteret og grøntarealer langs Lågen. Tar du toget til byen, er du et lite minutts gange unna det meste av shoppingmuligheter. Velkommen skal du være!

Sentrumsgavekortet – den perfekte gave!

Gaver er vanskelig! Sentrumsgavekortet er et populært gavekort og den perfekte gave til alle anledninger, alt fra sommergaver, jubileumsgaver, bursdagsgaver, premier, julegaver etc. Kjøp et sentrumsgavekort så velger mottakeren selv sin egen gave.

I sentrum finner du alt hva hjertet, hodet og magen behager. Vi har noe for enhver smak! Gavekortet kan lades fra kr 100,- og opp til kr 10.000,- pr kort. Kortet brukes på samme måte som et bankkort ved at det trekkes gjennom terminalen i butikkene. Gavekortet har en gyldighet på 1 år fra kjøpsdato.

Her kan du kjøpe og bruke sentrumsgavekortet

Bestillingsskjema for bedrifter

Saldosjekk