Promofilmen til Kongsberg 400 er klar!

Vi har i samarbeid med Akari Kongsberg laget en promofilm for jubileet!

Prosessen bak filmen

Det er Akari Kongsberg ved Geir Aasmund Bakka og Sondre Eriksen Hensema som har laget filmen.

Her forteller de litt om prosessen.

-Vi i Akari er utrolig fornøyde med å ha deltatt i produksjonen av promovideo for Kongsbergs 400-årsjubileum.

Det var et virkelig fantastisk prosjekt for oss, og vi følte oss privilegerte over å få være en del av en så viktig begivenhet.

Vi hadde allerede noen videoklipp fra tidligere prosjekter, men det var spesielt spennende å kunne samarbeide med lokalbefolkningen og andre bedrifter, og inkludere deres bidrag i videoen.

Det var en stor velvilje hos de vi spurte og vi fikk muligheten til å bruke noen av deres unike opptak, som virkelig gav en autentisk og mangfoldig følelse til produksjonen.

I tillegg til å bruke eksisterende materiale, tok vi også initiativ til å lage nye videoklipp spesifikt for jubileumsprosjektet. På denne måten fikk vi sikret en god start, en sammenheng mellom alle klippene og en riktig avslutning.

Dette ga oss en mulighet til å være kreative og skape noe som virkelig kunne fange essensen av Kongsbergs historie og kultur.

Alt i alt var det en veldig givende opplevelse å være med på å lage promovideoen for Kongsbergs 400-årsjubileum. Vi er stolte av det arbeidet vi har utført og håper at videoen vil bidra til å feire byens rike arv og markere denne betydningsfulle milepælen.

Se filmen!

Vi i Kongsberg 400 er veldig fornøyde med samarbeidet med Akari og sluttresultatet.

Nå gleder vi oss til 2024!

Her ser du promofilmen vår.