Pianostredet figurteater skal lage dukketeater for byjubileet!

Pianostredet skal ta oss tilbake i tid til den eventyrlige historien om Helga og Jakob.

Hvem er Pianostredet? 

Pianostredet figurteater er et lite teaterkompani som består av som av Håkon Mørland bosatt i Kongsberg og Daniel Sandvik som bor i Halden.

Pianostredet kombinerer fortellerkunst, sang, musikk og dukketeater. De var ferdig med sine studier ved høgskolen i Oslo og Akershus i 2017, og har fordypet seg i fortellerkunst og dukketeater. Etter det dannet de en friteatergruppe som har som mål å levere gode og underholdene forestillinger til både store og små, gammel og ung.

Samarbeid med Kongsberg 400

Vi er veldig glade for at de ønsker å samarbeide med oss i Kongsberg 400. Historien om Helga og Jakob skal presenteres i form av et dukketeater og det er bare å glede seg! Det gjør også Pianostredet figurteater.

Vi i Pianostredet synes det er en ære og skulle få formidle historien om Helga og Jakob i anledning 400 årsjubileet. Det er en spennende historie der vi ønsker å dykke inn i det eventyrlige ved historien. Vi vil overlate mye til fantasien. For når det er 400 år siden det skjedde, kan vi da egentlig vite hvordan det gikk til? Kanskje historien er enda mer eventyrlig enn vi tror!, sier Håkon Mørland i Pianostredet figurteater.

Her er en liten videohilsen fra dem!

Les mer om Pianostredet figurteater