Petter skal få de unge i jubileumsmodus!

Petter Brækhus fra Kongsberg skal engasjere og begeistre unge under jubileumsåret!

Petter skal bistå med innholdsproduksjon!

Petter Brækhus er 16 år og bor i Kongsberg. Han går i førsteklasse på Kongsberg videregående, og går på Salg, service og reiseliv, der lærer de mye om arrangementer og markedsføring. Han jobber også på Plantasjen og som trener i Kongsberg Freestyle Klubb.

Du har kanskje sett han på tv?

Petter har også vært skuespiller i diverse TV-serier og filmer, som Blodsbrødre, Neste Sommer og Jentetur for å trekke frem noen. 

Nå skal han hjelpe oss i Kongsberg 400 med å nå de unge i sosiale medier!

Ønsker å få med de unge

Vi i Kongsberg 400 ønsker å få med de unge på jubileumsarrangementer og aktiviteter.

Det at Petter skal  hjelpe oss med dette ved å lage innhold til våre sosiale medier er vi veldig glade for.

-Petter har erfaring som skuespiller,  men også  fra skolen og har i tillegg en lidenskap for dette. At han vil tilføye noe til våre sosiale medier som vi ikke har i dag, og som de unge vil like, er jeg helt sikker på, sier Kenneth Halland kommunikasjonsansvarlig i Kongsberg 400.

Petter er veldig glad i å lage innhold. Alt fra filmprosjekter på skolen til skivideoer fra skisenteret. Han liker seg godt foran og bak kamera, og syntes hele prosessen av å skape noe kreativt er veldig interessant. 

Det å samarbeide med Kongsberg 400 passer derfor Petter midt i blinken!

– Jeg syntes det er kult å få lov å være en del av 400 års- jubileet til Kongsberg, og syntes det er stas at det blir en stor feiring! Jeg håper også at vi får mange unge til å engasjere seg, sier Petter Brækhus.

Det er bare å glede seg!