På onsdag starter Kongsbergmarken!

Om få dager er det Kongsbergmarken og gjengen i ASVO-Kongsberg har programmet klart!

Nå gleder vi oss til Kongsbergmarken!

ASVO-Kongsberg er stolte av å kunne bidra til byens 400 års jubileum. De håper årets program lokker mange til Kirketorget, for er du i tvil så er det på Kirketorget i år fra 28 februar til 2 mars.  Etter flere måneders jobbing er de endelig i mål med underholdere og utstillere.

Det har hele tiden vært viktig for de å ha en god og variert mix for både små, ungdom, voksne og eldre, slik at alle kan ta seg en tur. De ønsker også i stor grad å benytte seg av lokale krefter, men noe utenbys kommer det, slik det alltid har gjort.

I tradisjonens tro er de glade for at igjen Bommen pølser er på plass, i tillegg til mange andre lokale utstillere som Lågdalsmuseet og Sandsvær Bygdeungdomslag. De har også to lokale bokslipp, og et telt med Manaheim som vi håper vil appellere til ungdom med type brettspill og rollespill.

Dette er bare noen få eksempler på hva publikum kan forvente.

Vi har masse mer på lur av sang, musikk, teater, trylling og dans så det er bare å ta med seg venner og familie og ta en tur., sier Markensgeneral Liv Nørdsti.

Til og med posten kommer for å lansere byens jubileumsfrimerke, så pass på å få det spesielle førstedagsstempelet onsdag 28 februar.

ASVO-Kongsberg ønsker å se alle på Marken!

Programmet er klart