Søstrene Storaas Hotell

Opplev unike familiehistorier fra hele verden, spis lokal og egenprodusert mat og våkne opp til fuglekvitter.

I Jondalen, ikke langt fra Kongsberg, rett ved idylliske Buvannet og ved foten av fantastiske Blefjell, finner du Søstrene Storaas hotell. Et familiedrevet hotell for de eventyrlystne bygget opp fra 1990 med design inspirert fra familiehistorier fra hele verden.

Søstrene Storaas består av Kokken Solveig, Skuespilleren Else og Eventyreren Henriette. De er alle tre vokst opp på gården bak hotellet som i dag står sentralt i produksjonen av urter og grønnsaker til hotellets kjøkken. Om sommeren går det griser og sauer på jordene som også blir brukt i matlagingen resten av året.

De fleste av våre hotellrom har design basert på unike historier fra vår familie. Dette er historier vi også gladelig deler med våre gjester, enten i form av historiefortelling på utvalgte kvelder, eller spør en av vertskapet.

Hotellet er også stolt medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder, en unik medlemsorganisasjon for hoteller, spisesteder og båter med et bevisst forhold til vertskapsrollen, der historiefortelling danner rammen for opplevelsene innen overnatting og gastronomi.

Lokalisert på grensen til Telemark, 20minutter fra Kongsberg og kun to timer fra Oslo, kan vi by på fantastiske opplevelser i nærområdet og på hotellet, kombinert med god, hjemmelaget, kortreist og selvdyrket mat og fantastiske historier.