Lampeland Hotell

Det lille personlige hotellet! Et moderne hotell med personlig preg, lun og hyggelig atmosfære. Kun 20 minutter fra Kongsberg.

Lampeland Hotell kjennetegnes som det lille personlige hotellet – et moderne hotell med personlig preg, lun og hyggelig atmosfære. Kun 20 minutter fra Kongsberg.

Prøv et av våre hyggelige rom med moderne design og behagelige senger! Vi tilbyr våre gjester overnatting med middag, frokost og niste dersom det er ønskelig.

Store og moderne værelser. Noen av rommene kan gjøres om til 3-, 4- og 5-sengsrom. Hotellet har rom tilpasset funksjonshemmede og egne rom for allergikere. Sunn og god frokost serveres i hotellets spisesal hver dag.
Hotellet er kjent for sin gode og hjemmelagde mat. Det finnes et stort utvalg av lunsj- og middagsretter i hotellets kafé, samt restaurant med à la carte meny basert på lokale og kortreiste råvarer. Stor gratis parkeringsplass. Gratis WiFi tilgjengelig over hele hotellet. På Lampeland Hotell kan du sove og spise godt!
Lokalmiljøet byr på flotte turløyper og lysløype, bensinstasjon, matbutikker, friluftsutstyrsbutikk, helsetjenester og frisør. Blefjell er kun en kort kjøretur unna!