Nå er de offisielle jubileumsproduktene klare!

Office24 NTC Gave og Profilering AS har laget de offisielle jubileumsproduktene og en nettbutikkløsning for lokale butikker!

Jubileumsproduktene er klare!

Det er Office 24 NTC Gave og Profilering As som har laget de offisielle jubileumsproduktene. De har også laget en nettbutikk, som lokale butikker kan kjøpe inn varer fra.

I nettbutikken kan du finne fine t-skjorter, gensere, handlenett, flasker og tursekker. Det er også andre flotte produkter med jubileumslogoen på.  Kanskje dette er årets julegave?

Kongsberg 400 og NTC har jobbet tett sammen for å finne flotte design og god variasjon i produktene. Det har også vært et klart mål at de skal ha en god pris.

Det er en stolt gjeng fra NTC som har stått på for å få produktene og nettbutikken klar.

Vi i Office24 NTC Gave og Profilering AS er veldig stolte av å bli valgt som leverandør av de offisielle jubileumsproduktene i forbindelse med Kongsberg by sin 400 års feiring.

Det har vært en spennende reise og vi har nå sammen med prosjektgruppen i kommunen, fått på plass flotte produkter innenfor mange segmenter som bærer jubileumslogoen på en verdig måte. Bærekraft, miljø og etikk har vært vår førsteprioritet samtidig som design og funksjon skal ivaretas, så det har vært mye testing og undersøkelser før vi kunne si oss fornøyd. Vi håper nå at det er noe for enhver bedrift i dette utvalget, men vi er alltids åpne for innspill på implementering av flere produkter, sier Eivind Berentsen fra NTC. 

For oss i Kongsberg 400 er det viktig at det lokale næringslivet har lik mulighet til å selge jubileumsprodukter.

Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med Office24 NTC Gave og Profilering AS. De har laget flotte produkter og nettbutikk.  Nå kan alle butikker som ønsker selge de offisielle jubileumsproduktene. Vi håper på å se mange fine folk i jubileumstøy i 2024!, sier Kenneth Halland kommunikasjons- og profileringsansvarlig i Kongsberg 400. 

Nettbutikken

Det er utviklet en nettbutikk som butikker og bedrifter kan kjøpe inn varer fra. Privatpersoner kan ikke handle i nettbutikken, men vi skal oppdatere nettsiden med hvilke butikker som selger jubileumsproduktene.

Den offisielle nettbutikken er nå satt opp og alle produkter er illustrert i de farge og logovarianter som er tilgjengelig. Det skal være enkelt for butikker og bedrifter å finne frem på få tastetrykk og menystrukturen guider deg gjennom sortimentet. Planen er å gjennomføre regelmessige samkjøp for å sikre alle kunder gode vilkår og samtidig levere hurtig. Skulle det være andre ønsker og behov til deres bedrift, så kan vi enkelt kontaktes for videre hjelp.

Vi gleder oss til å bistå lokale butikker og bedrifter som er stolte av Kongsberg by og som vil vise det gjennom bruk av de offisielle jubileumsproduktene både internt og eksternt, sier Eivind Berentsen fra NTC. 

Trenger din butikk eller bedrift hjelp eller har spørsmål i forbindelse med nettbutikken eller produktene?

Ta kontakt med:eivind@ntcprofil.no