Lokale aktører bidro sterkt til jubileumsåpningen!

Kongsbergsamfunnet har virkelig gått sammen og bidratt til en fantastisk jubileumsåpning.

Kongsberg gikk sammen om Jubileumsåpningen

Når man arrangerer store begivenheter så dukker det stadig opp nye behov.

I kongsberg er så vi så heldige og har et fantastisk næringsliv som har sponset med stort og smått. Dette har bidratt til vi at fikk et magisk show på Kirketorget onsdag.

Vi setter utrolig stor pris på alle som har bidratt og gjort det hele mulig.

-Vi setter enormt pris på all støtten vi har fått fra lokal handelsstand og næringsliv i Kongsberg. Dere har alle vært med på å bidra en magisk Jubileumsåpning. Tusen takk!, sier prosjektleder for jubileet Laura Sletbakk.

Glede å kunne bidra

– Det er for PK Gruppen en stor glede å kunne bidra til å samle alle innbyggerne til en felles markering  av 400 års jubileet, sier Nora Bråthen i PK gruppen.

Gir en unik mulighet til større samarbeid

– GKN Aerospace Norway AS bidrar gledelig til byens 400-årsjubileum i 2024 av flere grunner. For det første er vi stolt over byens historie og kulturarv, og vi ser dette jubileet som en flott mulighet til å feire og hedre byens rike historie. Videre ønsker vi å vise vårt engasjement for byen, og kunne bidra til videre utvikling og vekst. Som et teknologidrevet selskap er vi opptatt av å fremme innovasjon, teknologi og kunnskap. Vi ser også på dette jubileet som en mulighet til å styrke båndene mellom GKN Aerospace Norway AS og byens innbyggere ytterligere. GKN og våre ansatte har alltid vært en aktiv bidragsyter til lokalsamfunnet, og dette jubileet gir oss en unik mulighet til et enda større samarbeid, sier Chatrine Kvitnes i GKN.

Stolte over å bidra

– Gyldenløve Hotell er stolte over å kunne bidra til at Kongsberg får en spektakulær åpning av 400 årsjubileet!, Sier Geir Aage Tveito i Gyldenløve Hotell.

Flott å bidra til jubileumsåpningen

– Vi synes det er flott å kunne bidra til jubileumsåpningen. Dette setter Kongsberg på kartet, og det er en selvfølge at vi er med på laget når vi kan feire 400 år med utvikling og innovasjon i Kongsberg, sier Jan Kopperud i Kongsberg Gruppen.

I forbindelse med jubileumsåpningen bidrar KONGSBERG med å stille Bergseminaret til rådighet for tekniske installasjoner og utstyr, og for styring av live sendinger.

– Dette er også en måte for oss å gi noe tilbake til befolkningen i Kongsberg. Vi gleder oss masse til resten av jubileumsåret, sier Kopperud.

Fint å kunne gi noe tilbake

– Det er lokalbefolkningen i og rundt Kongsberg som gjør at vi kan drive butikk her. Så det er fint å kunne gi noe tilbake. sier Trude Kolset i Strikk og Tøy.

Stolte over å være en del av historien

– Vi er stolte av å være en del av Kongsbergs historie og ønsker å gratulere byen med 400 års jubileet. Quality Hotel Grand Kongsberg er dedikert til å fortsette å være en del av byens vekst og utvikling i fremtiden.

Vi gleder oss til å feire 400 års jubileet i hele 2024, sier hotelldirektør Charlotte Odden.

Hotell 1624 var også med å bidra til jubileumsåpningen.

Flere var med!

I tillegg til de som er nevnt var også Byggmakker, Rørsenteret Kongsberg og Signify med å bidra . Tusen takk til alle sammen!