Bilde fra Leikarringen arrangement

Leikarringen er først ute med Kongsberg 400 profil!

Leikarringen fyller 100 år i 2024 og har i samarbeid med Kongsberg 400 fått laget en egen logo til jubileet sitt. Vil ditt lag eller forening også ha en?
Bilde av Margrete Vaskinn og Ingar Vaskinn som er strålende fornøye med jubileums-logoen sin

Leikarringen og Kongsberg 400 har samarbeidet om logo til 100 års-markeringen

I 2024 fyller Leikarringen i Bul Kongsberg 100 år og har i den sammenheng tatt kontakt med Kongsberg 400 for å få en egen jubileums-logo.  Det er laget en silhuett av folkedanser, brukt vekst-trådene som er i  festdrakten og den typografiske-logoen til Kongsberg 400.

Margrete og Ingar Vaskinn i Leikarringen er veldig fornøyde med logoen sin.

–  Vi er en glad gjeng som neste år feirer at leikarringen er 100 år. Ekstra stas er det at vi får sette vårt dansepar inn i logoen til Kongsberg 400, og dermed knytte begge jubileene sammen. Logoen har vi allerede tatt i bruk og vil ha den med oss i jubileumsåret, helt fra starten 20.dag-jul da vi inviterer alle danseglade til fest og Jubeldans i musikkteateret, og videre gjennom dansearrangement i hele 2024, sier Margrete og Ingar Vaskinn som er jubileumskomiteen til Leikarringen.

Det er Studio-S ved Silje Holter som har laget silhuetten.

Tanken bak hver nye silhuett jeg lager er at den skal strutte av selvtillit og optimisme, og rett og slett få frem det beste i det den skal representere.  Silhuetten til Leikarringen skal vise dansegleden og den spenstige energien som er tilstede i folkedansen, pakket inn i vakre, norske bunadsplagg. Jeg håper dere lar dere begeistre!, sier Silje Holter fra Studio-S.

 

Bilde av jubileums-logoen til Leikarringen

Vil ditt lag eller forening ha logo med Kongsberg 400 profil?

Det er Studio-S som vil designe silhuetten\logoen og Kongsberg 400 som vil godkjenne den.

Om  din forening/ idrettsklubb/ firma etc. ønsker deres egen silhuett til å bruke i medium versjonen av jubileumslogoen, kan de velge mellom 3 alternative løsninger og priser:

1.Personlig silhuett – 100% designstyrt av designer: Få din egen silhuett til egen klubb/ eget arrangement eller eget firma. Designeren finner en passende silhuett. Inkludert 1 time m/planlegging. Denne dekkes av Kongsberg 400.

2.Personlig silhuett basert på eget foto tatt i studio – 100% designstyrt av designer: Få din egen silhuett m/eget foto tatt i studio. Designeren finner best egnet bilde og lager deres helt personlige silhuett ut av dette bildet.
Kr. 1.900 (+ mva)

3.Personlig silhuett basert på eget foto tatt i studio – designer + kunde sammen: Få din egen silhuett m/eget foto tatt i studio. Designeren finner best egnet bilde sammen med kunden og lager deres helt personlige silhuett ut av dette bildet. Det er satt av 2 timer  til sammen på for- og etterarbeid sammen med kunden i dette alternativet.
Kr.3.800 (+ mva)

Ta kontakt med Studio-S på epost: mail@siljeholter.no

Her vil du kunne få mer informasjon og avtale logo-design.