Prosjektleder for Kongsberg 400 Laura Sletbakk og Torbjørn Hansen fra Sølvverkets venner ønsker velkommen til våre markens-lokaler.

Vi er på Kongsbergmarken!

Kongsberg 400 og Sølvverkets venner har felles lokale under Kongsbergmarken. Sølvverket har 400-års jubileum i år og Kongsberg by har jubileum neste år!
Prosjektleder for Kongsberg 400 Laura Sletbakk og Torbjørn Hansen fra Sølvverkets venner viser frem jubileums-dropsen.

Marken er i gang!

Asvo-Kongsberg har  stått på og rigga for noen fantastiske dager på Nytorget. Her kan du oppleve alt fra karusell, boder, smultringer, pølser og annen spennende mat!

Vi er på plass sammen med Sølvverkets venner – hvis det ikke hadde vært for sølvfunnet i 1623, hadde vi ikke kunnet feire 400-års jubileum for Kongsberg neste år.

Dere finner oss i lokalet nærmest Asvo-butikken.

Sølvverkets venner har stilt ut plakater, bilder og video fra sølvverkets historie. Her er det muligheter for et historisk tilbakeblikk og snakke med kunnskapsrike medlemmer fra  Sølvverkets venner.

– Kom innom for en god prat om sølvverket, bergverksmuseet og historien om den kongelige mynt, Sier Torbjørn Hansen fra Sølvverkets venner

Vi i Kongsberg 400 har stilt ut plakater av nye utbyggingsprosjekter, Kongsberg-filmen og en presentasjon av foreløpige planer for jubileet.

Alle barn vil også kunne få jubileums-drops!

Velkommen til oss!