Kongsbergmarken er tilbake på Kirketorget!

Jubileumsåret fortsetter og neste arrangment ut er Kongsbergmarken. Denne gangen flyttes det tilbake til Kirketorget.

Marken er tilbake på Kirketorget!

Kongsbergmarken er neste ut av de etablerte arenaene, som jubileet er med på å forsterke.

Fra 28.02 – 02.03.2024 kan du oppleve god gammel markenstemning, og i selveste jubileumsåret er marken tilbake på Kirketorget.

ASVO-Kongsberg er stolte over å være en del av jubileet.

-Vi på ASVO-Kongsberg ble både stolte og henrykte (ydmyke) da vi fikk vite at kongsberg Marken i 2024 skulle være et av jubileumsarrangementene. En slik mulighet kommer ikke ofte og vi var aldri i tvil om at dette skulle vi få til for byen vår, sier markedsleder Ståle Skau i ASVO-Kongsberg.

Godt samarbeid

Kongsberg 400 og ASVO-Kongsberg har jobbet tett sammen det siste året for å gi dere en unik markensopplevelse under jubileumsåret.

-Samarbeidet med Kongsberg 400 har fra dag en vært både lærerikt og inspirerende, men også hektisk og tidkrevende. ASVO-Kongsberg er en attføringsbedrift med begrensede ressurser, men så lenge man ser muligheter og løsninger istedenfor begrensninger blir som regel sluttresultatet bra. Samarbeidet har hele tiden hatt som mål og gi noe tilbake til byens innbyggere, nemlig et inkluderende Kongsberg Marken for alle, sier Ståle Skau.

Litt ekstra på programmet

Som et av jubileumsarrangementene betyr det at det selvfølgelig blir litt mer som skjer under marken. Foruten tradisjonelle boder og utstillere vil de i år utvide med underholdning i form av musikk, dans, trylling og andre overraskelser for publikum.

Som tidligere år ønsker de at Kongsbergmarken skal bygge videre på de gamle tradisjonene. Det betyr gode handler, yrende liv og god stemning. De ønsker derfor alle hjertelig velkommen til å få kjenne på den ekte og virkelige markensstemningen.

Det er bare å glede seg!