Kongsbergmarken 2024 kunne by på det meste!

Vi har storkosa oss på Kongsbergmarken i år. Hele arrangementet ble flyttet tilbake til Kirketorget, og gjengen i ASVO-Kongsberg sørget for en fantastisk atmosfære.

For et markensprogram!

ASVO-Kongsberg klarte å fylle Kirketorget med god gammeldags markensstemning. Det var litt av et program og gjengen i ASVO-Kongsberg sparte ikke på kruttet under jubileumsåret.

Publikum fikk boder, smultringer og pølser, men de fikk også mye mer. Årets Kongsbergmarken ga de besøkende dans, magi, lansering av rollespillet Sølvhjerte, boklansering, musikk, dukketeater og lansering av Jubileumsfrimerket.

Kongsberg 400 var med å løfte arrangementet, men det var også flere som bidro. Stor takk til Kongsberg Gruppen for lån av Bergseminaret til postkontor og dukketeateret.

Ikke minst stor takk til gjengen i ASVO som lagde en fantastisk atmosfære på Kirketorget i vinterferien.

Ståle Skau markedsansvarlig for ASVO-kongsberg var stråelende fornøyd!

– På vegne av hele ASVO-Kongsberg ønsker jeg å takke alle som har vært med å hjelpe oss. En spesiell takk til Kongsberg kommune og Kongsberg 400. Vi vil også takke byens befolkning for at de trosset været og kom seg ut på Marken. Det betydde mye for oss, og spesielt våre arbeidstakere.

At arbeidstakerne og ASVO-Kongsberg er i sentrum hvert år i uke 9 bringer med seg så mye positivt. Den gleden og engasjementet de utstråler vitner om et inkluderende lokalsamfunn, noe som gjør oss stolte. Igjen tusen takk alle sammen, vi gleder oss allerede til neste år, sier Ståle Skau markedsansvarlig for ASVO-kongsberg.

Se reportasjen fra Kongsbergmarken 2024

Her har dere en reportasje som ble laget i forbindelse med marken. Ser du noen du kjenner?