Kongsberg Agenda: Teknologifestivalen for alle!

Bli med på Kongsberg Agenda og opplev teknologiens fremtid i hjertet av Kongsberg!

Arrangeres for tredje året på rad

Kongsberg Agenda er tilbake for tredje år på rad og varer fra 19. til 22. juni. Dette året er arrangementet en del av hovedprogrammet til Kongsbergs 400-årsjubileum, og setter fokus på teknologi, industri og bærekraft.

Kongsberg Agenda er teknologifestivalen som på en leken, nysgjerrig og utfordrende måte legger premissene for den nasjonale teknologi- og verdiskapingsdebatten. Festivalen fyller byrommet i Kongsberg sentrum med hundrevis av gratis arrangementer, debatter, utstillinger, samtaler, foredrag, stands og aktiviteter. Med konserter og underholdning er det noe for alle å glede seg over.

En del av 400-årsjubileet

Kongsberg Agenda har sin opprinnelse i byens 400-årige teknologihistorie. I årets jubileumsfeiring er festivalen en glimrende arena for byens innbyggere til å få et forhold til hva teknologibyen representerer. Det er en unik mulighet til å feire byens rike historie samtidig som man ser fremover mot nye teknologiske eventyr.

Oppfordring til Publikum

Kongsberg er Teknologibyen, og nå har innbyggerne og ansatte muligheten til å oppleve lokale, nasjonale og internasjonale teknologibedrifter på nært hold. Bli fascinert av teknologiutstillingene og alle de spennende teknologiarrangementene. Det er mye å lære og oppdage.

– Bruk byen, ta del i folkefesten, og la deg inspirere av alt det Kongsberg Agenda har å tilby, sier Wivi- Ann Bamrud leder for Kongsberg Agenda.