Kongsberg Agenda 2024: En teknologifest uten sidestykke

Forrige uke ble Kongsberg forvandlet til et senter for teknologi, innovasjon og underholdning under Kongsberg Agenda. Med over 300 arrangementer, en matfestival, teknologiboder, aktiviteter for barn og konserter, var det noe for alle. Årets suksess gir god grunn til å glede seg til neste år.

En uke med teknologi, innovasjon og underholdning

Forrige uke ble Kongsberg forvandlet til et senter for teknologi, innovasjon og underholdning under Kongsberg Agenda. Byen var vertskap for over 300 arrangementer om kunstig intelligens, sosial bærekraft, cybersikkerhet og flere aktuelle temaer. med eksperter som delte sin innsikt om nyeste fremskritt og utfordringene samfunnet vil ha fremtiden.

Liv og røre i byen

I tillegg til faglige arrangementer, var det en matfestival, teknologiboder og mange aktiviteter for barn og unge på Agenda Ung. Her kunne de minste delta i workshops og interaktive leker som kombinerte læring og moro.

På kvelden ble Kongsbergs gater fylt med liv. Konsertene på Parkscenen trakk veldig mange mennesker, og stemningen var fantastisk med folk som nøt musikk og utelivet i Kongsberg.

Ser frem til neste år

Kongsberg Agenda var en stor suksess, og mange gleder seg allerede til neste års arrangement.

– Uken har vært en fantastisk feiring av teknologi, innovasjon og fellesskap her i Kongsberg. Vi gleder oss allerede til neste år og ser frem til å starte planleggingen av Kongsberg Agenda 2025, sier Wivi-Ann Bamrud, ansvarlig for Kongsberg Agenda.

For noen dager på Kongsberg Agenda!