Bilde av den flotte gjengen i ASVO-Media

Kongsberg 400 har inngått en samarbeidsavtale med ASVO-Media

ASVO-Media skal produsere filmsnutter for Kongsberg sitt 400-årsjubileum.
Prosjektleder for Kongsberg 400 Laura Sletbakk og leder for ASVO-Media Ståle Skau skriver under på samarbeidsavtalen.

Tirsdag 29.11.2022 inngikk vi en samarbeidsavtale med ASVO-Media

Kongsberg 400 har inngått samarbeidsavtale med Asvo Media om innholdsproduksjon i forbindelse med byjubileet.

 Vi ønsker å bruke lokale leverandører til jubileet, og er veldig glade for at vi nå har inngått et samarbeid med ASVO-Media om videoproduksjon til Kongsbergs 400-årsjubileum. De vil være en viktig bidragsyter til å vise frem mangfoldet i Kongsberg i jubileumsåret. De første videosnuttene vil bli tilgjengelig allerede i 2023, så nå er det bare å glede seg!, sier Laura Helene Sletbakk, prosjektleder for Kongsberg 400.  

Videoene skal vise frem hele kommunen og mangfoldet. De vil jevnlig bli lagt ut i våre sosiale medier og her på nettsiden.

 ASVO-Media er både stolte og takknemlige for å kunne bidra med lokalt markedsføringsstoff til byens 400 års jubileum. Vi opplever dette som et steg i riktig retning for ASVO-Kongsberg, nemlig å tilby mer tidsriktige arbeidsoppgaver til våre arbeidstakere. Vi har de siste årene observert engasjement og glede rundt media oppgaver. At vi får denne muligheten betyr også at vi på sikt har mulighet til å etablere oss som et slags «reklamebyrå» med hele Kongsberg som kunde. Vi håper vår vinkling bidrar til inkludering og anerkjennelse for byens eneste og kommunalt eide vekstbedrifts. Vi takker for tilliten, og gleder oss masse til samarbeidet, sier leder for ASVO-Media Ståle Skau.