Idretten går sammen om skifesten i Hannibal!

Til helgen skal utøvere fra KIF, Knuteløpet og Kongsberg Freestyle klubb bidra til ny folkefest på historisk grunn!

Idrettsmiljøet har gått sammen!

Nå er det ikke mange dager igjen til K-Games og gjengen fra Kongsberg Idrettsforening, Knuteløpet og Kongsberg Freestyle klubb er klare for å være med på å lage en folkefest for publikum. De har søkt og fått innvilget tilskudd av Kongsberg 400 til å gjennomføre sine arrangementer i forbindelser med K-Games.

KIF deltar med alpin, skihopp og snowboard under K-games, Knuteløpet er med på Knuteknatten og Kongsberg Freestyle klubb skal ha freeski konkurranse.

Arrangementet er 09. mars og vil være i historiske omgivelser i Hannibalbakken.

– K-games blir et utrolig kult arrangement og jeg håper befolkningen i Kongsberg tar turen opp til Hannibalbakken, lørdag 9. mars. Det igjen å arrangere et idrettsarrangement hvor storhetstiden til klubben begynte er vi stolte av, og vi gleder oss til å se idretten i aksjon på historisk grunn i gruvåsen, Sier Marius Berg daglig leder i KIF.

Viktig å være med å bidra

Idrettsmiljøet i Kongsberg  ønsker å bidra til at 2024 skal bli et flott jubileumsår for innbyggerne i Kongsberg. Det å tilrettelegge for arrangementer sammen med andre aktører ser klubbene på som et samfunnsansvar.

– Det er viktig for oss å bidra til at det skapes vekst og utvikling i Kongsberg gjennom våre aktiviteter, Sier Hanne Snipen i Kongsberg Freestyle klubb.

Mange har samarbeidet

Som en del av vårt stolte byjubileum, har hele idrettsmiljøet i Kongsberg gått sammen om å gjenskape folkefesten og skape nye idrettsøyeblikk på historisk grunn.

K-games er et samarbeid mellom Skrim, KIF, KongsbergFreestyle, Snowstock og Hannibalbakken & Ruudhyttas venner

De har satt opp vant langs hele unnarennet, fått på plass en ny forankring til tråkkemaskin, kjørt opp masse snø og ikke minst ryddet NM løypa fra 1938 for skog. Dette kommer i tillegg til å jobbe med transport / logistikk, få med deltakere, økonomi / sponsorarbeid og mye mye mer.

-Det har vært en formidabel dugnadsinnsats og mange har stilt opp og bidratt, slik at arrangementet kan gjennomføres, Sier Lars Wettestad ansvarlig for knuteløpet.

Mye spennende som skjer på lørdag

Her får du en oversikt over alt som skjer på Lørdag. Dette er noe du ikke vil gå glipp av.