Helaften med Kongsberg Blandede kor – 400 år gjennom musikalsk historiefortelling!

19. og 20. april kan du oppleve Kongsberg Blandede kor på Lågdalsmuseet!

Helaften i tradisjonell Blandakorstil!

Don’t Stop me now – I’m having a good time er tittelen på showet, og da sier det seg selv at Blandakoret inviterer til fest.  Selve konserten er delt i to avdelinger, hvor tanken er at de presenterer 200 år av Kongsbergs historie i hver avdeling.

-Vår historie fortelles gjennom menneskene som har bodd her, og de som bor her nå, og den fortelles med litt sannhet, litt løgn og litt dårlig hukommelse (fritt etter Makta), sier Kristin Evensen i Kongsberg Blandede kor.

Deler av repertoaret er gamle sanger på en ny måte, og andre deler er nye sanger i helt nye versjoner. Det hele spenner fra Sølvet, Kongsberg Drikkevise, We built this city og Kanskje kommer kongen, til sanger av Jan Eggum, Ole Paus og selvfølgelig Don’t stop me now av selveste Queen.

Konserten settes opp som en forestilling med tidsriktige kostymer og effekter, og bindes sammen av tekster og bilder. Vi har også med tre eminente musikere; Kari Bergplass, David Hveem og Christian Løken, og dirigeres av korets egne dirigent Signe Lise Holm.

-Det blir også salg av mat og drikke, og ikke minst allsang etter konserten. Vi håper mange kommer og feirer Kongsberg sitt  jubileum  sammen med oss, sier Kristin.

Du finner også informasjon om arrangementet på korets facebookside Kongsberg Blandede Kor og hjemmesiden deres www.blandakoret.no.