Bilde av teatergruppa til KVS.

Få med deg Jeppe på Kongsberget

16. april kan du oppleve ungdommens vri på Jeppe på berget, eller som vi kaller det Jeppe på Kongsberget!
Bilde av teatergruppa til KVS.

16. april kan du oppleve en uforglemmelig teateropplevelse!

Skrevet av markedsføringsgruppen til Kongsberg videregående skole 

Vi er glade for å annonsere vårt kommende teaterstykke i anledning til Kongsberg 400. Vi ønsker å dele med dere hvorfor dette er en forestilling som bør få plass i kalenderen deres.

Først og fremst, dette er ikke bare et vanlig teaterstykke – det er et resultat av den unike kreativiteten og dedikasjonen til vårt lokale samfunn her i Kongsberg. Forestillingen er skapt av våre egne naboer, venner og familiemedlemmer, og den viser frem den rike kulturelle arven og talentet som finnes i vårt nærområde.

Å støtte lokale produksjoner som denne er av stor betydning. Det er en måte å vise at vi setter pris på og støtter vårt lokalsamfunn. Ved å delta på slike arrangementer, bidrar vi til å opprettholde og styrke det kreative og kulturelle miljøet her på Kongsberg. Men det er ikke bare det: denne forestillingen er også et uttrykk for den ungdommelige lidenskapen og engasjementet som finnes blant de yngre generasjonene her i byen vår. De har jobbet hardt for å skape dette stykket, og de er ivrige etter å vise frem resultatet av sitt harde arbeid og talent.

Derfor oppfordrer vi dere alle til å ta del i denne opplevelsen og komme og se forestillingen på krona tirsdag 16. april kl.18:00. Ikke bare vil dere bli underholdt av en fantastisk forestilling, men dere vil også være med på å støtte og feire vårt lokale samfunns kreative ånd og den unge generasjonens dedikasjon til å skape noe vakkert og meningsfylt.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen til en uforglemmelig teateropplevelse!