Disse selger offisielle jubileumsprodukter

Nå begynner de offisielle jubileumsproduktene å komme inn i butikkene!

Norsk Bergverksmuseum har fått jubileumsprodukter i butikkhylla

I museumsbutikken til Norsk Bergverksmuseum kan du finne både jubileumsgensere og t-skjorter. De vil også etterhvert få inn capser.

I tillegg til dette har de også mange flotte og unike Kongsberg produkter i butikkhylla.

– Flott med tilføyelsen av jubileums-merch i museumsbutikken! Går hånd i hånd med det eksisterende utvalget av historierelaterte varer. Vi gleder oss til å fortsette feiringen av byens 400-årsjubileum i 2024, sier Stine Therese Utstøl leder for pubolikumsarbeid i Norsk Bergverksmuseum.

Gå til hjemmesiden

 

Intersport Kongsberg får snart inn varer!

Hos Intersport Kongsberg kan du snart få kjøpt gensere, t-skjorter og handlenett.

I tillegg til dette har de også laget egne jubileumsprodukter.  Du har kanskje sett Kongsberglua og capsen? Her finner du mer informasjon om disse: https://www.kongsberg.no/del-av-kongsberg-400/.

– Intersport Kongsberg AS ble etablert i 1990 og er din lokale fagbutikk innenfor alpint/langrenn og sykkel. Vi legger vår stolthet i å kunne hjelpe deg med sport og fritidsutstyr, sier Roar Wessel i Intersport Kongsberg.

Gå til hjemmesiden

Simen har startet egen nettbutikk

Simen Sælid i Kongsberg har laget en nettbutikk for å tilby offisielle jubileumsprodukter. Denne heter Kongsberg jubileumsbutik.

Han tilbyr et variert utvalg av produktene og ønsker å bidra til jubileumsstemning.

– Butikken min har som mål og gjøre handelen av jubileumsproduktene lettvint, ved å tilby netthandel. I tillegg er det gratis levering til alle i Kongsberg Kommune for å gjøre det enda mer attraktivt å velge netthandel! Ønsket med butikken er bidra til fest og jubileumsstemning. Desto flere som bruker produktene gjennom året, desto større vil denne stemningen bli. Det er lenge til neste jubileum og jeg ønsker derfor at så mange som mulig ønsker å bidra på festen, sier Simen Sælid i Kongsberg jubileumsbutikk.

Gå til nettbutikken

Alle butikker kan selge jubileumsprodukter

Visste du at alle lokale butikker får lov til å selge de offisielle jubileumsproduktene? Dette gjøres bevisst for å bidra til litt ekstra liv i lokalhandelen.

Merk: Nettbutikken er ikke tilgjengelig for privatpersoner. Kun for innkjøp til lokalbutikker og bedrifter.

Alt om bestilling og varer, finner dere her:

Gå til nettbutikken

Det er Strømmes 24 som har ansvaret for produktene og nettbutikken.

Trenger du hjelp, har spørsmål i forbindelse med nettbutikken eller produktene?

Ta kontakt med: eivind@ntcprofil.no