Denne uken er det Kongsberg Agenda!

Fra onsdag til lørdag denne uken er det teknologifest i byen. Det er over 240 arrangementer, matfestival, konserter, debatter, utstillinger og det vil bli veldig mye folk i byen.

Velkommen til en uke fylt med teknologi, innovasjon og underholdning i Kongsberg!

Fra onsdag til lørdag denne uken er det teknologifest i byen. Det er over 270 arrangementer, matfestival, konserter, debatter, utstillinger og det vil bli veldig mye folk i byen.

Parkscenen

I hjertet av Agenda-området stiger Parkscenen opp som den storslåtte verten for Kongsberg Agendas mangfoldige program. Denne scenen, som vil være festivalens pulserende sentrum, skiller seg ut som den største og mest allsidige arenaen.

Parkscenen blir det eneste stedet der ulike Agenda-konsepter finner sammen i en smeltedigel av kreativitet. Publikum kan forvente smakebiter fra Politisk Agenda, Agenda Ung, Agenda Vekst, og Agenda Kompetanse. I tillegg vil også frittstående arrangementer og spennende underholdning finne sted her.

Mange kjente navn kommer

Blant de mange profilerte deltakerne finner vi:

  • Sunniva Rose, kjernefysiker
  • Masud Gharahkhani, stortingspresident
  • Cecilie Myrseth, næringsminister
  • Elisabeth Line Haugsbø, Tekna-president

Andre spennende navn inkluderer Jan Moberg fra Teknisk Ukeblad, Stian Eisenträger fra Faktisk.no, Geir «Fenriken» Aker, og Alex Rosén. For full deltakerliste, les mer her.

Fantastiske konserter

Hver kveld fra onsdag til lørdag kl. 21:00 vil Parkscenen være vertskap for konserter med noen fantastiske navn:

  • Onsdag: Daniel Kvammen
  • Torsdag: deLillos
  • Fredag: Nico & Vinz
  • Lørdag: Åge Sten Nilsen

Agenda Ung

Agenda er barnas helt egne versjon av teknologifestivalen! På dette området finner du en haug med gratis drop-in aktiviteter, og en helt egen scene med innslag tilpasset barn og unge. Her har du som aktør muligheten til å være med å engasjere fremtidens arbeidskraft til å bli nysgjerrige på teknologi gjennom lek og læring.

Last ned appen og få full oversikt

Skaff deg oversikt over alt som skjer, lag din egen Agenda ved å markere favorittarrangementer, delta i debatten ved å svare på meningsmålinger, finn frem i byen og utvid nettverket ditt ved å fylle ut profilinfo.

Agenda Anbefaler

Er du usikker på hva du skal reise på? Nytt av året er at Kongsberg Agenda har laget et filter i programmet som fremhever en rekke sterke programposter.

Last ned appen her