Bruker moderne teknologi for å lage sine egne jubileumskaker!

Lampeland Bakeri er i jubileumsmodus og bruker moderne teknologi for å få sin egen jubileumslogo på kakene.

Stas med jubileum

Lampeland bakeri synes det er stas  med 400 års- jubileet.

Derfor har de sett på en måte å lage sine egne produkter.  Da de så at Studio-S  hjalp til med å designe logoer,  de selv kan bruke, var Lampeland bakeri  ikke lenge om å ta kontakt. Vipps så kom hun med denne flotte logoen av den stolte konditoren som bærer på ei bryllupskake.

– Vi er veldig fornøyde med logoen vi fikk laget, og synes det er stor stas og viktig for byen å feire 400 års- jubileet, sier Silje Holte i Lampeland Bakeri.

 

Bruker moderne teknologi for å printe på kakene

Runa Heistad som er daglig leder,  hadde sett på løsningen med å få motiv direkte på kaker en stund før de tok kontakt med leverandøren ,og fikk en demo, og etter det ble de veldig  gira og de kreative tankene begynte å spinne på hvordan de kunne bruke denne printeren.

Det fungerer slik at de bruker et program på PC der de legger inn bilder, dette kan være alt fra personlige bilder, tekst eller logoer som her. Her følger de et linjeark med lik målenhet på både programmet på PCen og på printeren, så de  vet hvor bilde treffer på kaken.

– Så setter vi kaken rett på printeren og bevegelsehode måler hvor høyt den må opp for å treffe med riktig avstand, så er det bare å trykke print, så er vi i gang.  Her er det bare fantasien som setter grenser, sier Silje Holte.

Bare å slenge seg på!

Det er veldig gøy at næringslivet i Kongsberg er i jubileumsmodus, og finner kreative måter å markere dette på.

Her er det bare å slenge seg på!

Tenker din bedrift å gjøre noe under jubileumsåret?

Ta gjerne kontakt med oss på:  kongsberg400@kongsberg.kommune.no