Brave inviterer bedriftene i Kongsberg til å konkurrere!

I forbindelse med byens jubileum gjør bedriftene fra hele Kongsberg seg klare til å konkurrere i Kongsbergkampen 2024! Deltakerne vil bli testet på kunnskap, kløktighet, kreativitet og samarbeidsevner i kampen om heder, ære og flotte premier. En ypperlig mulighet til å skape god lagånd i bedriften din.

Bedrifter fra hele Kongsberg gjør seg klare til å konkurrere i Kongsbergkampen 2024, Det er en spennende og utfordrende lagkonkurranse arrangert av Brave i forbindelse med Kongsberg sitt 400-års jubileum. Her vil deltakerne bli testet på kunnskap, kløktighet, kreativitet og samarbeidsevner i kampen om heder, ære og flotte premier.

Vi i BRAVE ønsker å finne ut hvilket firma/avdeling som egentlig kjenner Kongsberg best? Har du en kontornabo som du vil danke ned i støvlene? Eller en erkerival som alltid tar de beste parkeringsplassene? Ta det ut i Kongsbergkampen – en teambuildings-konkurranse som vil ta dere med rundt i den flotte byen vår. På veien møter dere historiske, fysiske, kognitive, og morsomme utfordringer, sier daglig leder i Brave Henriette Storaas. 

 

Historisk start og mål

Konkurransen vil starte og avsluttes ved den historiske Smeltehytta. Lagene vil bevege seg rundt i byen for å løse en rekke oppgaver som inkluderer historiske, fysiske, kognitive og morsomme utfordringer.

Varierte utfordringer

Deltakerne kan forvente et bredt spekter av oppgaver:

Historiske Oppgaver: Demonstrer din kunnskap om Kongsbergs rike historie.

Kognitive Oppgaver: Gåter og logiske utfordringer som krever skarp tenkning.

Praktiske oppgaver: Kreative og humoristiske oppgaver for kropp og hode som passer for alle.

Garantert god stemning!

Samarbeid og konkurranseånd

Samarbeid er avgjørende for å lykkes i Kongsbergkampen. Konkurransen gir en unik mulighet for bedrifter til å styrke teamånden og samarbeidet internt. De beste lagene vil bli premiert, og i tillegg til heder og ære står attraktive premier på spill.

Avsluttende seremoni

Etter å ha løst alle oppgavene, samles lagene igjen ved Smeltehytta for en avsluttende seremoni med premieutdeling og feiring av dagens prestasjoner.

Påmelding

Bedrifter som ønsker å delta, kan melde på sine lag til Kongsbergkampen. Det er en utmerket anledning til å utfordre seg selv og styrke lagånden i en morsom og spennende setting.

Kongsbergkampen er 29.08.2024 og Brave  lover at det blir en dag fylt med spenning og utfordringer.

Her finner du informasjon om arrangementet og hvordan du melder ditt lag på: https://brave.no/opplevelser/kongsbergkampen-400/#info