Home Weather linked print
Your Ad Here

Flytte til Kongsberg

 title=

Ønsker du å leve det gode liv ? Gjør det hos oss i Kongsberg!  Vi er mange som lever og trives i Kongsberg, men vi har plass til deg også. De siste årene har vi stadig blitt flere Kongsbergensere, nye mennesker flytter til byen, færre flytter fra byen, og så trives vi så godt at det  fødes flere barn enn tidligere. Her kan du se tre kortfilmer om hverdagen i Kongsberg

Hvorfor velge Kongsberg?
Hvert år velger mer enn  mennesker å flytte til Kongsberg. Hvorfor? Årsakene er mange, men her er noen av de viktigste:

  • Attraktive arbeidsplasser: Teknologibyen Kongsberg er ettertraktet som arbeidsplass.
  • Lavere boligpriser: Boligprisene i Kongsberg er betydelig lavere enn i Asker, Bærum og Oslo. Du får mer bolig for pengene enten du ser etter leilighet, rekkehus eller enebolig.
  • God kommunikasjon :Nå er det bare 70 minutter med tog til Oslo. Det er mindre enn mange bruker fra den ene enden av Oslo til den andre i rushtiden.   Timekspressen har avgang til og fra Oslo hver time hele døgnet. Flyplassene Gardemoen, Rygge og Torp er alle i underkant av to timer unna.
  • Full barnehagedekning. Alle får plass  i kommunale eller private barnehager.
  • Bedre enn landet forøvrig på skoleresultater i 10.klasse. Les mer   I en undersøkelse som ble omtalt i Aftenposten 18.september 2012 ble det slått fast at folk kjøper hus der de gode skolene er. Og gode skoler er det i Kongsberg. Les artikkelsen her.

En av de mest bærekraftige kommunene i landet! – og blant de som øker mest!

Av de ti mest bærekraftige kommunene i Norge i 2011 er det Kongsberg som har klatret mest de siste fem årene. Les hva Dagens næringsliv skriver om utviklingen i Kongsberg.


Variert og trygg

Kongsberg er i kontinuerlig utvikling og endring også når det gjelder bomiljøer.   Vi har et godt utvalg av boliger i alle varianter, uavhengig av hvor du er i livsløpet. Her kan du bygge drømmehuset eller kjøpe leilighet i sentrum. Du velger ut i fra ditt behov. Våre eiendomsmeglere har god lokalkunnskap og vi har utbyggere som er klare til å bygge for deg. Kongsberg Boligbyggelag er aktive med bygging av nye boliger både i sentrum og i boligfeltene.

Enebolig, rekkehus, terrassehus, leilighet – du finner den boformen du er på jakt etter. Dersom du ønsker å bytte bolig eller boform er boligen din lett omsettelig til en god verdi. En boliginvestering på Kongsberg er en trygg investering for deg. Boliprisene på Kongsberg har økt jevnt og trutt de siste årene, til glede for noen og sorg for andre.


Utbyggere og eiendomsmeglere
Finn
Tinde
Garanti eiendom
DNB Nor
Kongsberg Eiendomsmegling
Kongsberg Tomteselskap AS
PK Hus AS
PK Eiendom AS
Block Watne
Mesterhus
Kongsberg Boligbyggelag (KBBL)
Skanska.no