Foto: ASVO-Kongsberg
torsdag 02 mars

Kongsbergmarken 2023

Kongsberg Marken er et av landets eldste kulturarrangement med røtter helt tilbake til 1600-tallet. Det blir god gammeldags torghandel med et variert og rikt utvalg av boder og ulike aktiviteter.
Foto: ASVO-Kongsberg

God gammeldags markensstemning

Arrangementet går som vanlig av stabelen torsdag, fredag og lørdag i uke 9. Vi kjører på i god stil med samme sted og opplegg som tidligere, så arrangementet og det som skjer finner du derfor på Nytorget på Vestsiden

Vi garanterer god gammel markensstemning med Bommenpølser, spekepølser, et godt og variert utvalg av boder og ikke minst den legendariske smultringboden alle forbinder med marken. Regjeringens lettelser gjør at vi nå kan gjennomføre Marken slik vi ønsker. Det er varslet smittetopp sist i februar/først i mars, men Kongsberg Kommune har gitt oss grønt lys for å arrangere!

Vi legger selvsagt til rette for at arrangementet gjennomføres smittevernmessig forsvarlig og ønsker derfor at de besøkende følger alle regler og anbefalinger mtp avstand og evnt. munnbind. Vi må imidlertid ta et lite forbehold om at arrangementet kan bli avlyst på kort varsel dersom smittetrykket tilsier at det ikke er forsvarlig å gjennomføre.

Da er det bare å glede seg