Home Weather linked print
Your Ad Here

VISUAL GARDEN – årets gründere!

 title=

SpareBank 1 Kongsbergs Gründerpris 2012 ble kåret torsdag kveld på Kongsberg Summits vrimlemiddag

Prisen er opprettet av SpareBank 1 Kongsberg og deles ut en gang i året til en person eller en bedrift/ virksomhet som er etablert i og driver sin virksomhet med utgangspunkt i Kongsberg området. Bedriften må ha vist seg som en livskraftig og lønnsom virksomhet. Bedriften/virksomheten må ha utmerket seg på en positiv måte og bidratt til nyskaping. Det skal kunne nomineres kandidater for prisen fra enhver form for næringsvirksomhet som drives i Kongsberg regionen. En jury bestående av representanter fra SpareBank 1 Kongsberg,  Kongsberg kommune, SIVA og Kongsberg Næringsforening. Prisvinneren mottar en sjekk pålydende kr 50.000

Om årets finalister sa juryen:

Agito AS
Selskapets visjon er å bli markedsledende innen dynamiske analyser til offshore og subsea-industrien. Herunder utvikling av markedsledende produkter innen modellering og simulering av offshore og subsea-systemer som gir sikrere systemer til lavere kost. Selskapet har etterhvert  også etablert seg utenfor Kongsberg, nærmere bestemt i England, Brasil og USA . En pen omsetningsøkning  med påfølgende resultater viser et  meget interessant selskap med dedikerte medarbeidere i en utfordrende bransje.

VISUAL GARDEN AS er en virksomhet som har sitt utspring fra Playfilms og Ibruk. Selskapet er en spesialisert leverandør innen visualisering for industrien, med spesialkompetanse innen animasjoner, videoer og illustrasjoner. Disse var også en av finalistene i fjor, og har nå også bevisst at de er levedyktige og levere gode resultater. De har allerede kunder både lokalt og internasjonalt.  

Fanbooster
Fanbooster som selskap ble startet i 2010 med mål om å Sørge for at bedrifter og organisasjoner får
best mulig effekt av sin satsing og tilstedeværelse på Facebook. De har på kort tid opparbeidet seg en imponerende kundeliste med bl.a Moods of Norway, NSB, Telenor og Manchester City, for å nevne noen. Selskapet har hovedkontor på Kongsberg og har akkurat etablert kontor i Oslo i tillegg til kontorer utenfor landets grenser. De drifter over 700 FB sider som igjen har over 20 millioner fans.
Mao her er det store muligheter,……..

Juryens begrunnelse av årets vinner!

Juryen vurderte årets prisvinner til den kandidaten som oppfylte flest kriterier i statuttene for prisen. Juryen mener at prisvinneren bidrar til å styrke næringslivet i Kongsberg og Kongsberg sin posisjon som innovative, kompetente og nyskapende.  Prisvinneren viderefører en lang tradisjon som Kongsberg har på å gripe mulighetene.Juryen mener også at årets vinner har visst gode strategiske egenskaper. De har knyttet til seg god kompetanse både i styret, gjennom ansettelser og bygget kontaktnett i miljøet rundt seg.
De ønsker å være kundens naturlige første valg og skal i første rekke ikke bare konkurrere på pris men også på produkt, kvalitet, kompetanse og oppfølging av kundene.
Så vi er meget stolte over å kunne utrope årets Gründer 2012, som er: Visual Garden. 
 

Andre artikler om årets grunderpris

Les mere om vinnerne på deres nettside visualgarden.no