Home Weather linked print
Your Ad Here

Yrkesmesse 14. september 2017

 title=

Kongsbergskolen inviterer til Yrkesmesse torsdag 14. september kl. 09.30 – 15.00 og 17.00 – 19.00 i Idrettshallen i Kongsberg.

Målet med Yrkesmessa er å gjøre ungdom kjent med næringslivet i regionen og de mulighetene som vil være for å få en fremtidig arbeidsplass i sin egen region. Yrkesmessa skal synliggjøre hva som finnes av fag/yrker og muligheter innen privat og offentlig sektor i Kongsberg og omegn.

Elevene kan velge mellom ca 50 stands, hvor de skal fordype seg i et par forhåndsvalgte yrker. Noe av målet er også at elevene skal bli nysgjerrig på yrker de per dags dato kanskje ikke finner så interessante. Derfor skal de også besøke stands med yrker som ikke er førstevalget. 

Nytt av i år er at vi utvider arrangementet med Åpent Hus fra kl. 17.00 – 19.00 hvor vi inviterer spesielt foreldre/foresatte, elever fra Kongsberg videregående skole og NAV. Det legges opp til to timers pause kl. 15.00 – 17.00.

Det blir spennende og hektisk, både for elever og utstillere. Vi håper og tror at alle deltakerne sitter igjen med positive opplevelser etter denne dagen. 

Her kan du se hvilke yrker som er representert.

Her kan du se hvor de ulike standene er plassert. 

Her kan du se når din skole skal besøke Yrkesmessa. 

Yrkesmessa er et samarbeidsprosjekt i Kongsbergskolen. 

Kongsbergskolen       Kongsberg kommune2  K-techKNF_kompakt_NO_rgb_2013KIS  
HSN liten logo

Bfk-logo-CMYKNAV