Home Weather linked print
Your Ad Here

PopUpérne er klare

 title=

Foto: Laagendalsposten

Mandag 23. april åpnes dørene til PopUp Kongsberg i Storgata 24. Endelig er deltakerne klare, og vi har mye spennende å se frem til.

Endelig kan vi presentere de heldige som får prøve seg i PopUp-lokalene i Storgata denne våren.  Noen av deltakerne skal drive butikk i én uke, andre to. Siste deltaker er ferdig 23. juni. Da vil det bli kåret en vinner som får anledning til å drive butikk i lokalene under Jazzfestivalen.

Disse kan du finne i PopUp-lokalene denne våren

SWT Styling 23. – 28. april
Interiørtjenester & håndlagde produkter. 

Siw Torsteinsen er opptatt av at fornyelse ved salg eller oppussing ikke trenger å koste så mye, men å sette det man har sammen på nye måter og handle med bevissthet. Tilbyr lav-terskel rådgivningstjenester.

Makronpikene 30. april – 12. mai
Makroner og mikrotrykkeri.

Anne Regine Høen tilbyr i dag nettbasert leveranse av makroner (småkaker), og vil nå prøve ut om butikklokale fungerer for dem, i kombinasjon med gaveartikler og minitrykkeri.

Amberly Cosmetics 14. – 26. mai
Hudpleie og Makeup-veiledning.
Lise Hjermundrud
 presenterer et nytt, norskutviklet kosmetikkmerke som startet i Stavanger i slutten av 2016.

Dustbox 28. mai – 2. juni
Salg av ny oppfinnelse til hobby og proff.
Bjørn Erik Knutsen viser oss et nyutviklet produkt fra Kongsberg, som er rettet både mot profesjonelle håndverkere og hobby-håndverkere.

CERA 4. 16. juni
Gavebutikk og klær.

Anette Hassel Solbakken driver kles- og gavebutikk i Vestfossen. Hun vurderer å etablere seg i Kongsberg.

BangBangDesign 18. – 23. juni
T-skjorter.

Natalia Marszalek & Katarzyna Postawka lager serier av design-T-skjorter og klær, og har hatt utsalg på festivaler.

Skal føre til økt kunnskap

Høgskolen i Sørøst-Norge, som er en av partnerne i dette prosjektet,  skal blant annet måle deltagerne på omsetning, overskudd og kundetilfredshet.  Vi håper PopUp-prosjektet skal bidra til økt kunnskap om entreprenørskap og byutvikling, i sammenheng med et større forskningsprosjekt kalt VIVANT.  Den endelige rapporten blir klar til høsten.

Det er Universitet i Sørøst-Norge, Kongsberg kommune, Etablererkontoret og Kongsberg Næringsforum som står bak PopUp Kongsberg.