Home Weather linked print
Your Ad Here

Kom i julestemning med Jul i Nord sammen med Kongsberg Pikekor

 title=

Luciakonsert med Jul i Nord og Kongsberg Pikekor

Tidspunkt: Onsdag 13. desember kl. 1900.
Sted: Hedenstad Kirke
Pris: 200,- voksen, 50,- barn under 16 år.

Velkommen til Hedenstad kirke, til en julekonsert som ikke er som alle de andre. Luciakonsert med Jul i Nord sammen med Kongsberg Pikekor (juniorgruppa).

Kongsberg pikekor har vært aktive siden 1949. På denne konserten får vi se de vakre kordraktene, og vi hører koret helt á capella. Det er katolske helgen som står i lyset denne gang, Sankta Maria, Sankta Lucia og Sankt Martin. Sammen vil Jul i Nord og Kongsberg Pikekor hilse velkommen til en magisk kveld med vakker og stemningsfull julemusikk.

Jul i Nord presenterer bortglemte juleskatter fra Nordland og drivende dansemusikk, side om side med kjente og kjære julesanger i ny drakt.
Musikken serveres sammen med historier og fortellinger knyttet til jul og juletradisjoner, både av det humoristiske og det mystiske slaget. Kvartetten inviterer publikum inn i et stemningsfullt pusterom med musikalsk påfyll i adventstida. 

Hilde Fjerdingøy (torader/vokal) er en unik toraderspiller med master i Nordisk folkemusikk og hjerte for tradisjonsmusikken fra sitt hjemområde Helgeland. 
Hanna Andersson (fele/vokal) er felespiller med base i svensk folkemusikk. Hun jobber mye med crossover, og blander stilarter og genrer friskt. 
Ingebjørg Lognvik Reinholdt (vokal/gitar) er en allsidig folkesanger fra Telemark, og er i den prestisjetunge a-klassen på landskappleiken. 
Morten Kvam (bass/vokal/tangenter) er en av Norges mest ettertrakta bassister og spiller med store navn innen visepop og folk/blues-sjangeren som blant annet Daniel Kvammen og Atlanter.

Lucia konsert