Home Weather linked print
Your Ad Here

BangBang Design er sjette og siste PopUp deltaker!

 title=

BangBang Design er siste PopUp deltager som flytter inn i Storgata 24. De er et lite grafisk designstudio, etablert i 2010, med tilhold i Kongsberg og Gdansk. I deres portefølje finnes nettsider, plakater, brosjyrer, publikasjoner, logoer, webgrafikk samt klær design, animasjon og illustrasjon.

– Vi er et lite men godt integrert team som liker variasjon og setter pris på nye utfordringer, sier Kasia Postawka i BangBang. – Vi observerer trender i tiden, men går også nye veier utover det som nettopp er ”trendy” og foreslår nye løsninger. Fremfor alt, brenner vi for det vi gjør.

For noen år siden begynte vi å lage korte serier designer t-skjorter med originale illustrasjoner. – Vi gjør dem fra bunnen – først velger vi stoffer og utformer stilen, da lager vi illustrasjonene og lagrer filene for silketrykk, forteller Kasia. Klærne trykkes og syes lokalt av små bedrifter i Gdansk. Målet er topp kvalitet og et originalt og interessant sluttprodukt.

I BangBang’s sortimentet finnes barn, dame og herre t-skjorter, dame tunikaer og tekstil bæreposer. I tillegg til «casual» type t-skjorter, har de i det siste produsert en liten serie sykkeltrøyer og sykkelermer av prokvalitet med eksepsjonelle mønstre.