Home Weather linked print
Your Ad Here

Uteliv

 title=

Uteliv er så mangt…  En kald pils i sola på uterestaurant.  En god biff med enda bedre rødvin. Tapas? Biff? Kjøttkaker eller pizza?  En halvliter, et glass cava eller et kaldt glass vann? Et internasjonalt miljø krever internasjonale menyer.

Cafe PI
PI for people!


PI hører til Grand Hotell og er en av byens cafeer hvor det er mulig å sitte ute og inne samtidig.  Er det varmt i været slåes glassdørene opp og du sitter «ute på gata» og kjenner byens temperatur på kroppen.
Av mat finnes alt fra udødelige klassikere til førstereisende matretter.

Når du kommer innom, ser du at fargen rosa har satt sitt preg på byens treffsted…


Privat Cafe og Bar
Et sted, alle anledninger!

Privat er ikke et privat sted, men et sted der gode venner og forbindelser kan møtes og nyte kvelden med god musikk, fullspekket tapasmeny og barmeny i intim, lun og fargerik atmosfære. Bakgården er et yndet sted å nyte varme sommerkvelder i et robust miljø.

 

 

 


Argus Lounge & Nightclub
Lounge

Argus Lounge er vårt nye klubbkonsept med rolig atmosfære i lekre lokaler.

Argus Lounge er vårt nye konsept med rolig atmosfære i lekre lokaler. Nyt byen beste drikke i våre fantastiske lokalet med god musikk og behagelig lydnivå. I Argus Lounge finner du en stemningsfull atmosfære som skaper den perfekte ramme for en hyggelig kveld på byen, enten du er ute med kolleger, kunder, venner eller familie. Og med vårt fleksible lokale kan vi dele inn i mer eller mindre private deler etter ønske.

Nightclub

Byens kuleste lokaler, dyktige bartendere og ikke minst den beste musikken fra de beste DJene. Følg oss på facebook.com/grandargus og  på nettsiden for oppdatert eventkalender!

 

 


Jonas B Gundersen 

En komposisjon av fristelser
Jonas  B. Gundersen er spesialisten som baker pizza for kresne pizzaelskere, og  fremfører daglig et repertoar av klassikere som publikum setter pris på. Men de  spiller også på flere strenger. I tillegg til jazzpizza består menyen av  spennende pasta- og småretter laget av førsteklasses råvarer, og et rikholdig  utvalg desserter og kaker.

 


Opsahlgården
I Kirkegata på Vestsiden finner du to flotte steder i samme bygning,

Beliggende på Vestsiden i Kongsberg, like ved Kongsberg kirke. Restauranten tilbyr velsmakende god mat og drikke i ekte historisk atmosfære. For større selskaper og spesielle arrangementer gir Christians kjeller en særegen atmosfære.
Følg med; det er stadig ulike konsertarrangementer i Kjeller’n!
I bakgården er det  lunt, rolig og bilfritt under seilet om sommeren, eller «friskt» ute i den nye «røyke-låven om vinteren.


Bryggeripuben 

For en tid tilbake åpnet et lite mikrobryggeri i Kongsbergs gamle bydel, Kongsberg bryggeri. I tilknytning til bryggeriet blir det nå en pub med plass til ca 50 gjester rundt langbordene eller foran baren. bryggeripuben1

Det er Restauranthuset Opsahlgården som står bak nyetableringen som ligger med inngang fra bakgården ved Christians Kjeller.

Det er hektisk og travelt når vi besøker puben som satser på å åpne under årets Jazzfestival. Det er lagt vekt på å få et røft men trivelig sted for folk som ønsker å nyte godt drikke.
Seks dager i uka vil du kunne komme innom for å se på produksjonen av øl eller smake på en eller flere av ølsortene som tilbys.

Det er tilbehør til drikke å få kjøpt men dersom du er sulten bør du ta veien over gårdsplassen og inn hos noen av de andre stedene som ligger tett inntil.                                                                 


Gamle Norge Pub

I de gamle lokalene til Hotell Norge i 17. mai gata 4, finner du Gamle Norge Pub. Inspirasjonen er hentet fra tradisjonell engelsk pub, med levende musikk hver helg hele året gjennom.